3 Bar Praktinė Kojų Išplėtimas Mašina Lankstumo Mokymo Padalinta Kojos Raištis Neštuvų Šokių Taekwondo Jogos, Baleto Sanda

w113671

€19.36

-6.12

€25.48

-24 %

Nauja prekė

Tai gana veiksminga kojų raiščių neštuvų, tvirtos plieninės konstrukcijos, su putų rankena saugiai ir patogiai mokymo.Padėti kurti lankstumą ir pusiausvyrą, ir pradedantiesiems turėtų pradėti nuo tolimiausio taško šį produktą, ir tada lėtai pagerinti praktikos sunkumų, atsižvelgiant į jūsų patirties lygį.

Savybės:

Vamzdinių plieno konstrukcijų, su putų rankena saugiai ir patogiai mokymo.

Paprasta, riešų, kulkšnių ir kitų apšilimo pratimus, bendros veiklos, plėtros, lankstumą ir pusiausvyrą, įdėti čiurnos sąnarių abiejuose galuose, į įtvaras.

Paspaudę rankena viduryje ir lėtai traukite ją link kūno.

Kojos bus automatiškai atidaryti į abi puses, veiksmingai tempimas kojos.

Lengvas, nuimamas, lengva nešiotis aplink su jumis.

Tarpvėžę, lengva įdiegti ir nuimti.

Pradedantiesiems pradėti nuo tolimiausio taško šį produktą, ir tada lėtai pagerinti praktikos sunkumų, atsižvelgiant į jūsų patirties lygį.

Taikoma žmonių: Taekwondo, joga, šokiai, Sanda, ir t.t., ir visų rūšių fitneso pratimams.

Kiekvienas pratimas turės poveikį skirtumas, greitų rezultatų, gali būti pareikštas per savaitę, lėtai, žodžiai dviejų savaičių iki trijų savaičių, ir praktikoje bus turėti netikėtų pasekmių.

Gali veiksmingai padėti jums pagerinti lankstumą, ir kojos!

Specifikacija:

Pavadinimas: Padalinti Kojų Išplėtimas Mašina

Medžiaga: nerūdijantis plienas + putų

Trumpiausias ilgis: 0.635 m/25in

Ilgiausias ilgis: 1.06 m/41.73 į

Prekės svoris: 1100g / 38.80 unciją / 2.43 lb

Pakuotės dydis: 630 130 95mm / 24.80 5.12 3.74 į

Pakuotės svoris: 1046g / lb 2.31

Paketų sąrašo:

1 Kojos Raištis Neštuvų

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Žymos: baleto už, mašina musculation smuko, alternatyvūs kojų išplėtimas mašina, baleto įranga, batų taekvondo, universalus kojų išplėtimas, kojų išplėtimas, pėdų neštuvų, pėdų neštuvų baleto, pilat

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Kojų Išplėtimas Mašina
Prekės Pavadinimas LIXADA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai