Metalo Žiūrėti Juostoje "huawei" Garbės Juostos 4 Dirželis Metalo, Plieno Apyrankė Juosta 4 Riešo Dirželis, Nerūdijančio Plieno Apyrankė Pakeisti

w11381

€12.20

Nauja prekė

100% brand new ir aukštos kokybės

OOTDTY

Savybės:

Geriausias Suderinamumas - Tinka huawei Honor Band 4 " Smart Apyrankės, Apyrankių , ir tinka vyrams ir moterims visose amžiaus grupėse.

Nerūdijančio plieno 316L & dvigubo plieno, Užsegimas - tai, Ką mes naudojame, yra reguliuojamas super magnetinių sagčių ir įmonės 316L nerūdijančio plieno, ką mes darome yra tik dėl savo geriausiais dėvėti patirtis.Už kokybę, mes rimtai.

Aukštos kokybės - Amazfeel juostą naudoti nerūdijančio plieno dulkių nusodinimo procesą (kaina 20 proc. didesnis nei vandens, padengtą produktų), kvėpuojantis ir nėra pažeisti odą, ir neblunka, o nešioti.

Klasikinis metalo Kilpa - paprastas dizainas visada padeda pritaikyti daugeliui progų.Amazfeel tikimės, kad mūsų žiūrėti Juosta leidžia jums dėvėti įvairių laikrodžiai sporto, kasdienio gyvenimo, baigimo šalys, verslo susitikimams ir kitoms progoms, puikus pakaitalas, silikonas, oda, nailonas, medinės ir kitos metalinės juostelės.

Greitas montavimas - Amazfeel riešo dirželis, naudojimo specialaus dizaino,Anti-lost,greitas ir lengvas montavimas,nereikia įrankių.

Kolonėlė - Apie 160-215mm riešo,nemokamai koregavimo įrankis.

Techniniai duomenys:

Svoris: 56g

spalva:rožinė aukso,aukso,rožinė,mėlyna,juoda

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Pastabos:

1.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Pakuotė:

1x Žiūrėti juosta

Žymos: b5 dirželis, garbės juosta 4 nailonas, metalo laikrodis, "huawei" išmaniųjų žiūrėti, už "huawei" garbės 4, huawei honor band 4 watchband, apyrankė garbės juosta dirželis, apyrankė skmei žiūrėti, tinka huawei žiūrėti, "huawei" muzikos kortelės

Svoris 56g
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Funkcija -
Tipas Dirželis Žiūrėti
Suderinamumas -
Kalbos -
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Kilmės KN(Kilmės)
spalva rose aukso,aukso,rožinė,mėlyna,juoda
Prekės Pavadinimas BGEKTOTH

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai