NAUJAS AUTOOL AST605 Keturi Siurbliai, Stabdžių Naftos, Šilumokaičio Mašina Automobilio Pulsuojantis Greitai Stabdžių Extractor Alyvos Siurblio Mašina 12V Transporto priemonių

w113833

€271.15

-72.07

€343.22

-20 %

Nauja prekė

NAUJAS AUTOOL AST605 Keturi Siurbliai, Stabdžių Naftos, Šilumokaičio Mašina Automobilio Pulsuojantis Greitai Stabdžių Extractor Alyvos Siurblio Mašina 12V Transporto priemonių

Taikomos Europos, Amerikos ir Azijos automobilių modelių:

Keturios siurblių keitimas aliejus tuo pačiu metu, jis yra greitas ir darbo-taupyti.

Reguliuojamas impulsų tepalų keitimas, kuri gali veiksmingai valyti dujotiekio ir pakeisti naftos daugiau kruopščiai.

Galingas atkūrimo funkcija, ji gali greitai atsigauti, naudojamų stabdžių skysčių tuo pačiu metu.Oro įleidimo uosto yra vandens atskyrimo ir filtravimo įrenginį, kuris gali atskirti drėgmės ore, vengti maišyti su aliejumi, ir užtikrinti kokybę.

Kaip reguliuoti darbinį slėgį, teisingai?

Kai prietaisas yra iš gamyklos, darbinis slėgis, slėgio reguliatorius yra nustatytas 1~1.5 bar, siekiant užtikrinti, kad skystis saugojimo kameroje, nesideformuoja keisdami skystis, taip užtikrinant sandarumą vidurinio sandarinimo žiedas.Be to, tai taip pat yra įmanoma, kad dujų išmetimo arba pakeisti skysti, ne žemesnio darbinio slėgio reguliavimas slėgio ir dydžio jungiklis.Ypatingomis aplinkybėmis, o veikia pagal aukštesnio darbinio slėgio, reikia žinoti pernelyg didelio slėgio reguliavimas, dėl kurios gali sugesti stabdžių pagrindinis cilindras stabdžių sistema.

Operacija veiksmus:

Pastaba: nereikia pradėti transporto priemonės veikimui.

1. Pakelti automobilį į tinkamą aukštį, kad ratai būtų ne ant žemės.

2. Prisijungti keturių naftos puodus prietaisas prie automobilių stabdžių cilindre, ir atsukite dujų išmetimo varžtas stabdžių cilindro, siekiant užtikrinti, kad naftos srautus iš.

3. Supilkite 2L naujas stabdžių skystis iš degalų bako uosto įranga, ir rasti atitikimo modelis jungtis prie degalų pylimo angos stabdžių pagrindinis cilindras.

4. Prisijungti prie 12V automobilio energijos ir įjunkite įjungimo mygtuką.

5. Paspauskite Vakuumo Jungiklio mygtuką.

6. Paspauskite Kuro Jungiklio mygtuką, norėdami pakeisti stabdžių skystį.

7. Per alyvos keitimas procesas, pažvelgti į automobilių stabdžių tepalo bakelis burną, jei refuel yra per lėtas, paspauskite pagreitis jungiklio mygtuką, esantį ant prietaiso paspartinti degalinėse; jei ji per greitai, paspauskite stabdymo jungiklio mygtuką sulėtinti.

8. Po tepalų keitimas yra baigtas, panaudotos alyvos bako įranga turi būti sausas, švarus.Jei tai ne ištuštinti švarus, dulkių siurblys bus pažeista ir alyvos keitimo operacija negali būti atliekama.

Skelbimas:

Prašome patikrinti, ar kiekvienas ryšys, jei yra bet kokio nuotėkio, kai keičiasi naftos, ir ar jungianti žarna yra pažeistas, į naująjį tepalinės uosto švarus.

Žymos: švirkštų naftos, bleeder stabdžių automobilį, 12v siurblys vandens, autool, būgniniai stabdžiai įrankiai, c100, dviračių stabdžių naftos, auto aliejus, autool x90, autool baterijos testeris

Darbinis Slėgis 0.6-3.0 bar
Naftos trūkumas apsauga Parama
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris AST605
Pripildymo žarnos ilgis 3.5 m
Įtampa 220-240V50/60Hz or 110-120V50/60Hz
Triukšmo 70dB
Sertifikavimo CE
Didžiausias srautas 1.2 litrų/min
Dydis 25x19x28cm
maksimali Galia 35W
Svoris 5.5kg

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai