Popieriaus Jaustis Filmas "HUAWEI" Mate Knygos E12 M5-10.1 10.8 Popieriaus Tekstūra Stabdžių Atspindys PET Screen Protector

w114082

€13.27

Nauja prekė

Popieriaus Jaustis Filmas "HUAWEI" Mate Knygos E12 M5-10.1 10.8 Popieriaus Tekstūra Stabdžių Atspindys PET Screen Protector

Aprašymas:

1.MAŽIAU ŽALOS PIEŠTUKU NIP & DAUGIAU SKLANDŽIAI LIESTI - Mūsų paperfeel raštas yra pagaminti iš Japonijos PET medžiaga, kad jūs manote, kaip rašyti, aukščiausios kokybės popierius, todėl 50 proc. sumažinti stylus pen plunksnų.

2.ANTI GLARE & ANTI pirštų ATSPAUDŲ - Tai iPad knyga kaip ir filmas su 3H kietumo lygis matinis lakas, kuris sumažina pirštų atspaudai, odos aliejų, ir smudges ekrane.Ir popieriaus tekstūra plėvelė, naudojama anti-refleksija AG perdirbimo, kuris gali išlaikyti aiškų turinį, pagal saulės.

3.AUKŠTOS TOUCH JAUTRUMAS & NR SLYDIMO - tekstūruotos "iPad" ekrane raštas taip pat turi didelį touch jautrumas.Tai jūs galite lengvai valdyti jūsų pen be slydimo,kiekvienas prisilietimas yra tiksli ir reaguoja.

4.VEIKIA SU "FACE ID - popieriaus tekstūra, matinis screen protector neturi trukdyti face ID", kad įsitikinkite, kad jūsų reakcija į veidą ID yra greitai ir tiksliai.

5.PIRKTI ŠIĄ IPAD PAPERFEEL SCREEN PROTECTOR SU MŪSŲ GARANTIJA - Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas, ir mes esame įsitikinę, kad su mūsų kokybės.Jei yra defektų klausimas, paprastas susisiekite su mumis ir mes kompensuosime jums arba siųsti naujus.

Projektavimo Principai:

Mes pastebėjome, kad vartotojai, kurie naudokite pieštuką į "iPad" ar " Microsoft Surface nori geriau rašymo/piešimo patirtis.Taigi, mes sukūrėme produktą, kuris paverčia Plunksna screenwriting/piešimo pakartojant pieštuku ant popieriaus patirtis.Jis yra screen protector, kad pristato knygą-pavyzdžiui, tekstūros prie planšetinio kompiuterio ekrano.

Tikslinių Vartotojų:

1.Vartotojams, kurie naudoja "iPad" arba Paviršius, Pro užsirašyti.

2.Vartotojams, kurie naudoja "iPad" arba Paviršius, Pro skaitmeninės tapybos.

3.Vartotojams, kurie naudoja "iPad" arba Paviršius, Pro piešimo.

Paketas Apima:

1 X PET Screen Protector

1 X Rinkiniai, Švarus Priedai.

1 X Pakuotės Dėžutė

Žymos: "huawei" matepad pro screen protector, Tabletės, ipad popieriaus screen protector, ipad popieriaus, filmas "ipad", filmas " huawei mediapad lite m5, knyga kaip screen protector, skirta "ipad", stiklo ipad, žiūrėti, paperlike screen protector

Medžiaga PET medžiaga iš Japonijos
Kiekis 1 pakelis
Dizainas paperlike screen protector
Prekės Pavadinimas AUJA
Modelio Numeris "Huawei" Mate knygos E12
Savybės Matinis
Naudoti PDA
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Su Mažmeninės Pakuotės
Suderinamos Prekės Už "Huawei"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai