2vnt Dalelių Filtras Suderinama su 2097 Įdiegta P100 Filtro Laikiklis Pakeitimo Organinių Garų Palengvėjimą

w114965

€4.11

-2.73

€6.84

-39 %

Nauja prekė

Specifikacija:

Skersmuo: 10.5 cm(1cm=0.39 Cm) Vidinis Skersmuo: 2.7 cm Spalva: Rožinė

Savybės: -Šis filtrai tinka 6000,7000 serijos visą veido kaukę, respiratorių, mes parduodame. -Tai ekonomiškas filtrai turi 95 filtravimo reitingų ir tinka suvirinimo,šlifavimo -3M 2097 P100 (HEPA) Filtras parduodamas su pora, ir yra tarp mūsų populiariausių gaminių. -Priežastis ta, kad labai geras filtravimo spąstus visi, bet labiausiai mažyčius dalelių. -Taigi, mūsų klientams, naudoti juos apsaugoti nuo švino dulkės ypač, taip pat daugybė kitų dulkės, alergenai ir dūmų. -Filtrai yra labai lengvas, lankstus ir jie tilptų stora prieš kaukė, visa tai daro nešioti šio tipo kaukė šiek tiek patogiau.

Pakuotė: 2vnt x 3M 2097 Filtras medvilnės(neįtraukti veido kaukė)

Pristatymas

1. Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą, pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

2.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

3.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

4.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

5.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už neteisėtai parduotus daiktus, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

3.Už gaminius su trūkumais arba netinkamų produktų,prašome atsižvelgti į nuotraukas ar vaizdo įrašus,mes išsiųsti arba grąžinti po patvirtinimo.

Atsiliepimai

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Tegul kiekvienas iš mūsų produktų gali padaryti jums jaustis labai patenkintas!Klientas yra dievas, nuolankiai priimu jūsų pasiūlymą.

Žymos: popieriaus p100, p100, 2091 filtras, p100 diržas, 3 m filtras, oksalo rūgšties garintuvas, elektros, oro filtras organinių, 3m filtras kaukė, amoniako akvariumas, bitininkystės oksalo rūgšties garintuvas

Sertifikavimo TGA
Denfense Objektai Rūgščių Dujų,Amoniako,Organinių Dujų,Vandenilio
Modelio Numeris Du tūkstančiai devyniasdešimt septyni
Funkcija Kovos su tarša
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Darbas
Prekės Pavadinimas BearHoHo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai