Maudymosi Kostiumėliai Moterims, Mažas Juosmens Push Up Bikinis 2020 Moterų Bikini Gėlių Spausdinti Maudymosi Kostiumėlį, Trijų Dalių, Slaugos Liemenėlė Maudymosi Kostiumėliai Paplūdimio

w115765

€11.53

-10.65

€22.18

-48 %

Nauja prekė

Leopard Aukšto Juosmens Bikini Elastinės Juostos Bikini 2020 Maillot De Bain Femme Seksualus Biquini Su Reguliuojamu Dirželiu Maudymosi Kostiumėlis Moterims

Drop laivyba

Mes padarėme daug dropship, turi daug patirties, nebus jokios informacijos apie mūsų parduotuvėje, prašome būti tikri, nr. sąskaitą faktūrą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, ačiū, Kviečiame bendradarbiauti su mumis.

Svarbiausia, jei jus, kad daug per vieną mėnesį, mes galime suteikti u didelė nuolaida.

1) patikrinkite pakuotės ir elementus, kruopščiai, gavusi.

2) Mes palaikome 15 dienų be jokios priežasties grįžti,todėl jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 15 dienų grąžinti nuo tos dienos, elementai, gauti.Jei elementas jūsų turimą daugiau nei 7 dienas,jį bus galima vertinti, kaip naudojamas ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

3) Pirkėjas padengs grįžti laivybos kaina.

4) Visi grįžo daiktai turėtų būti originalioje pakuotėje ir pirkėjas turėtų būti grąžinti sekimo numerį,konkrečios priežasties grąžinti.

5) Mes padarysime visa grąžinamoji išmoka, kai prekė grąžinama gauta.

1)Apie spalvų skirtumas

Kaip ekrano rezoliuciją ir vaizdo kamera, šviesos sunku išvengti šiek tiek spalvų skirtumas, prašome suprasti ir teisingai elgtis su spalva problemų.Bet kokia spalva problemų, prašome pranešimą pirma, mes padėsime jums tinkamai išspręsti.

2) Apie dydį problemas

Prašome kreiptis į mūsų dydžio diagramos, prieš jums padaryti užsakymus, galite mums pranešimą pateikti savo išsamią parametrų apie jūsų krūtinė, liemuo ir klubai, jei nesate tikri, apie savo dydį .Mums bus malonu padėti jums išspręsti dydis problemų.

3) Apie drop laivyba

Mes priimame lašas laivybos ir nebus įdėti ką nors apie mūsų įmonę pakete.Ir Mes atsiųsime jums sąskaitą faktūrą, jei reikia.Jums turėtų užrašą" aš esu lašas laivybos, prašome nedėkite nieko apie savo kompanijos rinkinio" ir tai, ką turi mums pasakyti, kai pateikti užsakymo.

1) Mes stengiamės suteikti jums gerą aptarnavimą.

2) Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.Mes būtume dėkingi, jei galėtumėte susisiekti su mumis prieš paliekant 1-os iki 3-žvaigždučių atsiliepimus ar atidaryti bet disp utes .Komunikacijos yra geriausias būdas išspręsti problemas, mes su malonumu tenkinančio sprendimo.

Žymos: sr44 155v baterija, pieštuko atveju tacos, variklio reduktorius 7nm, selicone klavišą " jazz, toshiba haidarabadas, selimas mtb promend, usb lizdas kangoo, ekrano redmi 6 6a, minkšti drabužiai namų

Stilius 5 bikini 2020 m.
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Dizainas Micro Bikini Spausdinti
Stilius 7 maudymosi kostiumėlis moterims
Modelio Tipas Spausdinti
Modelio Numeris B4259
Medžiaga Poliesteris
nuimamas padėklas Taip
Lytis MOTERIS
Parama Didmeninės Prekybos Sistemą, Lašas Laivybos
Stilius 8 Mažas Juosmens Bikini
Taikoma Kartų Plaukimo Baseinas, Šalies Paplūdimys, Lauko Sporto, Hot Spring, Paplūdimys, Jūra
Stilius Micro Moterų Plaukimo Kostiumas Spausdinti
Stiliaus 4 maudymosi kostiumėliai moterims
Elemento Tipas Bikini Komplektas
Dydis S M L
Stilius 3 bikini push up
Juosmens Mažas Juosmens
Paramos Tipas Vielos Nemokamai
Stilius 2 moterų bikinio 2020 m.
Su Pad Taip
Stilius 6 Trijų dalių bikini
spalva vyno raudona, geltona, žalia, juoda, kaklaraištis dažų
Sezonas Vasaros

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai