Nauja
Stebėtojas ( DVD ir Gudrybė) pagal Mickael Chatelain arti Gatvės mentalism Klasikinis kortų magija gudrybės

Stebėtojas ( DVD ir Gudrybė) pagal Mickael Chatelain arti Gatvės mentalism Klasikinis kortų magija gudrybės

w115928

€6.42

Nauja prekė

Dabar !!! 3pc s 10% nuolaida !!!Aprašymas:

Labai protingas gudrybė mokymosi tapatybę pasirinktą kortą.

Ačiū, kad nematomas prietaisas, jūs galėsite slaptai žinoti visas kortas slepia žiūrovas pats Dviračių kortelės atveju.

Jūs pamatysite, kad pasirinkta kortelėje, jei jums buvo ieško kortelės atveju.Žiūrovų bus matyti nieko, nors jis yra tas, laikydami jį!

Stebėtojas yra tikrai būtina turėti close-up priemonė.Jis trunka tik sekundę, norėdami sužinoti kortelę, ir jūs galite rodyti kortelę atveju iš visų pusių - nėra visiškai nieko, žr.

! Labai lengva padaryti, pridedamas DVD paaiškina, absoliučiai viską.

Štai pavyzdys pristatymas:

Vertus jūsų denio, prie žiūrovo.Pakviesti jį išnagrinėti ir maišyti jį, o nugaros yra įjungtas.Žiūrovų taip savo instrukcijas ir laisvai pasirenka ir užrašų kortelės.Tada jis kelia savo kortelę į bylą, ir uždaro jį.

Taigi, niekas, be to, žiūrovas žino kortelės vertė užrakintas išsilakstyti atveju.

Jūs pasukite atgal link žiūrovo, ir paaiškinkite, kad turite atminties dramblį.Norite atsiimti paketą iš 51 likusios kortos, kurias jūs greitai atrodo per.Manote, kad per kelias sekundes, ir tada paskelbti, kad vieną kortelę, trūksta pikų dama.

Paprašyti žiūrovų atidarykite dėklą ir išimkite kortelę jis buvo paslėptas toli.Tai pikų dama!Neįtikėtina!

Kaip velnias jums pavyko įsiminti visą denio tik kelias sekundes, ir suprasti, tik trūksta kortelę?Savo žiūrovų bus mulling tai vienas per ilgą laiką!

Ačiū, kad Stebėtojas, tai gerai žinomas rutina yra labai lengva padaryti.

Ne jėga, bet kokios rūšies, žinoma.

Kaip ir demonstravimo vaizdo, nors jūs galėsite pamatyti kortelė viduje atveju, jūsų žiūrovai pamatys visiškai nieko!

Stebėtojas leis jums pristatyti neįtikėtinai žygdarbių mentalism, atminties ir prognozavimo, taip pat daug kitų reiškinių.

Laivybos Ir Tvarkymo:

Užsakymų paprastai išsiunčiama iš per 1-7 darbo dienas, patvirtinus mokėjimą per China Post " oro paštu .Tai užtruks apie 10-60 dienų atvykti priklausomai nuo jūsų buvimo vietą.Faktinį tranzito laikas gali skirtis, o geriausia nustatyti, tačiau nėra garantuotas.Jei jūs negalite gauti paštu, praėjus 30 dienų nuo tos dienos, mes išsiųsti jums , prašome susisiekti su mumis tiesiogiai .Mes norėčiau būti su jumis, siekiant ją išspręsti.Prašome pasitiki mumis, mes teikiame geriausias paslaugas su sąžiningas požiūris.Pirkėjai turi sumokėti " S&H, vėl reshipping elementą (išskyrus negerai pirkėjo adresas rašė jav) Švelnus Priminimas: Prašome prisiminti, kad mus palieka TEIGIAMŲ ATSILIEPIMŲ IR VISŲ PENKIŲ ŽVAIGŽDUČIŲ NORMA, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.Ir mes džiaugiamės galėdami jus palikti teigiamų atsiliepimų per daug!Tačiau bet kuriuo metu, jei nesate patenkintas savo pirkiniu, nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu TradeManager pranešimus, ir mes atsakysime į jūsų problemų, kuo greičiau!Teigiamų Atsiliepimų ir Visų Penkių Žvaigždučių Norma yra labai svarbu mums, prašome imtis papildomų aplinkybes, prieš palikdami mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes visada gali išspręsti bet kokią problemą draugiško būdo privačiai.Ačiū!!!

Žymos: magija, triukui, dvd triukui, belaidžio kūdikių, tomas akmens, grandinės dygsnio disney, stiklo magija gudrybė, didelis magija gudrybė, chatelain mickael, magija chatelain

Savybės Lengva Padaryti
Įspėjimas įskaitant Gudrybė
Medžiaga Popierius
Prekės Pavadinimas Hexahedron Magija
Modelio Numeris įskaitant Gudrybė
Dydis One Size
Yra Instrukcija Taip
Amžius Suaugusieji
Veiklos Formos Close-up Magic
Tipas KORTELĖS
Lytis Unisex

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai