Švyti Golfo Kamuoliukus, už Naktį, Sporto 6 Paketus Turnyro Fluorescencinis Švytėjimas Tamsoje Ilgalaikis Ryškios Šviesos Naktį Golfo Kamuoliukus

w116379

€19.18

Nauja prekė

Švyti Golfo Kamuoliukus, už Naktį, Sporto 6 Paketus Turnyro Fluorescencinis Švytėjimas Tamsoje Ilgalaikis Ryškios Šviesos Naktį Golfo Kamuoliukus Specifikacija: Produkto Pavadinimas: dienos šviesos golfo kamuolys Raumeningumo:Dviejų dalių Kamuolys Kietumas: 80 - 90 Spalva:žalia Medžiaga:Surlyn Naudojimas:Golf Naktį Žaisti Dimple:392 Skersmuo:42.6-42.8 mm

Paketą, Įskaitant: 6 X Šviesos Naktį Golfo Kamuoliukus su dėžute 1X Žibintuvėlis(be Baterijų) PRAŠOME atkreipti DĖMESĮ, žibintuvėlį tinka AAA baterijos.

Žanras: ⛳【Aukštos kokybės Žaidimų Kamuolys 】Mūsų šviesos golfo kamuoliukai yra pagaminti iš gumos medžiaga su aukštos kokybės kamuolys, kuris yra elastingas ir patvarus, ir gali būti naudojamas kasdien. ⛳【Lengva Naudoti】 nėra built-in LED.Jie yra minkštesnė nei LED naktį kamuoliukus, jie nėra lengva būti sumažinti, aukštos kokybės golfo kamuoliukus su didelio elastingumo ir didelis skrydžio nuotolis. ⛳【Ilgalaikis Šviesos Kamuolys】Šios nakties golfo kamuoliukus nuolat (ne mirksi) - gali būti įjungtas nuolat.Tai gana pakankamai laiko savo surinkti juos atgal, Mažiau golfo kamuoliukus prarasta! ⛳【Lengva Rasti ir Smagu Naktį】Dviejų sluoksnių fluorescencija gali užtikrinti, ryškiai švyti tamsoje kamuoliukus, jums bus smagu žaisti, kai jų naktį.Švyti kamuoliai yra lengva rasti, kai jūs žaisti naktį, taip pat tinka vidaus ir Lauko. ⛳【Puiki Dovana】Šie juokingi golfo kamuoliukus yra puiki dovana golfo mėgėjams.Kiekviena šviečiantys kamuoliai yra nepriekaištingos kokybės užtikrinimo ir galima įsigyti su pasitikėjimu.Tikimės, kad mūsų klientai būtų 100% patenkintas ir išbandykite be rizikos iš karto!

PADIDINTI NAKTĮ GOLFAS PATIRTIS: *ar Esate labai užimtas?Negaliu padaryti laiko golfo?Laimei, kai KOFULL šviesos golfo kamuolys šviečia naktį, jūs, be abejo, leidžia patirti įdomus golfo vėl. *Nes jie turi dvigubas sluoksnis fosforo, kuris daro juos švyti ilgiau, jūs galite juos rasti bet kada ir bet kur.Mėgaukitės golfo ! *Jie įkrauti lengvai su bet kuriuo žibintuvėlis, ir kiekvieną pirkimo ateiti su žibintuvėlis su be Baterijų.

1. Apmokėjimas: > Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. > Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. >Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 2.Pristatymas: >Kai jums nustatyti tvarką,mes padarysime pristatymo 7 dienų.Prašome palaukti, kol prekių kantriai. >Jeigu jums reikia prekių skubiai laiko,palikite mums pranešimą.Mes pasirūpinsime, pristatymas jums prieš. >Apie dydį ir spalvą:jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, dydį ir spalvą,susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo arba palikite mums pranešimą.Mes pasistengsime atsakyti jums laiku. >Jei neturite specialių reikalavimų dydį, spalvą ir pan,mes padarysime, pristatymo, kaip mūsų dabartinės spalvos ir dydžio atsitiktinai. 3.Siuntos >dauguma užsakymų laivas su 1-3days po gauto mokėjimo(išskyrus Atostogas).

>Prekės bus išsiųstos Registruotu Oro Paštu,pašto tarnyba, Pristatymas paprastai užtrunka apie 10-40 darbo dienų.Dėl variacijos pašto paslaugų įvairiose vietovėse.kai kuriose vietovėse gali užtrukti šiek tiek ilgiau.

>Mes laivo į kairę adresu.Įsitikinkite, kad adresas teisingas, prieš pradedant kainos pasiūlymą.

>Jeigu jums reikia, greitas pristatymas,kaip DHL.UPS,EMS.prašome susisiekti su mumis pirma ir sumokėti papildomą pristatymo mokestį.

>Mes negali būti atsakinga už prekes, prarastas ar pažeista tranzitu, išskyrus atvejus, kai draudimo perkama.

>Mes negalime kontroliuoti savo šalies vietos papročius,Mes negali būti atsakingi už bet kokius importo muitus,mokesčius ir rinkliavas priežastis pagal užsakymą,prašome suprasti .Jei turite specialią ATTENION,prašome paliko mums žinutę, kai jūsų užsakymą. 4.Sugrįžti ir grąžinimo politika: >Prašome susisiekti su mumis prieš siųsdami elementą atgal.Sugedęs padėtis turi būti pranešta mums per 3~5 dienas pridėtas nuotraukas

>Prašome užtikrinti, kad prekės bus grąžintos geros būklės.Ir grąžinti prekę per 2 savaites nuo prekės gavimo.

>Mes atsiųsime naujų pakeisti ar grąžinti, kai prekės yra gautos.Jei ji būtų grąžinta, tik elemento sąrašą kainos yra grąžinamas, laivybos ir reikia draudimo mokestis nėra grąžinamas.

>.Pirkėjas yra atsakingas už visas grįžti siuntimo išlaidas, jei visą mokėjimo grąžinami. 5.Apie mus: >Mes esame viena modernus ir labai efektyvios, pramonės ir prekybos bendrovė, kuri specializuojasi laisvalaikio produktai rajone 20.000 kvadratinių metrų ir 4 gamybos linijas,modernios mašinos ir įranga. >Mes jau praėjo ISO9002 kokybės sistemą,ir turėti griežtus kokybės kontrolės taisyklės, kaip the100% inspekcija ir visi produktai, prieš pakrovimą bei reguliarių tikrinimų metu gamybos. >Mes laukiame formavimo, ilgalaikio ir sėkmingo verslo santykius su klientais iš viso pasaulio.

Žymos: golfo klubas, Golfo, veiksmų skaičius, likimas, kamuolys linijinės, vyras golfo, automobilių lipdukas, švyti golfo žaidimas, kamuolys golfo žymeklis, kamuolys lenktynes, kamuolys vandenyno

Naudojimas golfo naktį žaisti
Pakuotė 6 vnt. kamuolius , vieną žibintuvėlį,dovanų dėžutėje
Dimple 392
Skersmuo 42.6-42.8 mm
Prekės Pavadinimas KOFULL
Kamuolys Tipas Praktika
Kilmės KN(Kilmės)
spalva žalia
Medžiaga surlyn
Kietumas 80 - 90
Raumeningumą Dviejų Dalių Kamuolys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai