Juvelyriniai Dirbiniai Didelės Talpos Organizatorius Sukasi Dėžutė Su 39 Kabliukai Smulkių Daiktų Atveju Yra 5 Sluoksnių Sukasi Šerdis Saugojimas

w116451

€31.09

-13.97

€45.06

-31 %

Nauja prekė

Savybės:

1. Didelis Tūris: bendras dydis papuošalų laikymo dėžutė yra: apie 8.27 colių/21cm skersmens ir 14.17 colių/ne didesnis kaip 36 cm aukščio. 9 turas kabliai + 30 kvadratinių kabliai, gali saugoti 39 smulkių papuošalų, tokių kaip ausų smeigės, karoliai, apyrankės ir žiedai.Viduje yra 5-sluoksnis sandėliavimo bokšto lange, bendras dydis: skersmuo apie 3.94 colių/10cm, aukštis apie 9.84 colių/25cm, vieno sluoksnio aukštis yra apie 1.57 colių/4cm.Gali būti naudojamas organizuoti papuošalų, lūpų dažų, kosmetikos ir kt.Apačioje yra dvigubo sluoksnio pull-out storage atveju, jūs galite įdėti kosmetikos teptukai, lūpų dažai, stiklų ir kitų objektų.

2. Laikyti Papuošalų Organizuojamas: Su šiuo didelės talpos papuošalų laikymo dėžutė, galite saugoti savo papuošalus ir kosmetiką, tai gali padaryti jūsų darbalaukio organizuotas.

3. Madingas Išvaizdą: visa dėžutė pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos PP, kapsulės formos yra krištolo skaidrumo, o jo tekstūra yra lygus.Tai puiki Kalėdų ir gimtadienio dovana mergaitėms, žmonos ir motinos.

4. Pasukti Vidinės Dalies, pasukti vidinė dalis yra patogu saugoti juvelyriniai dirbiniai.

5. Saugus Papuošalai: silikono dizainas kablys, galima išvengti papuošalai iš dėvėti permatomas apvalus dangtelis gali užkirsti kelią dulkių ir padaryti viduje aiškiai matomas, apvalios rankenos atkreipia dėmesį ir vietų šerdis, sklandžiai plieno rutuliukas, ant pagrindo daro rotacijos sklandžiai.Tekstūra electroplated stalčiaus rankena yra apvali.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Papuošalų Organizatorius Sukasi Dėžutę

Pagrindinė medžiaga: aukštos kokybės PP

Spalvos: žalia, balta

Dydis(apytiksliai): bendras dydis laikymo dėžutė yra: 8.27 colių/21cm skersmens ir 14.17 colių/ne didesnis kaip 36 cm aukščio.Vidinio branduolio dydis, vidinio 5 sluoksnių yra: skersmuo 3.94 colių/10cm, aukštis 9.84 colių/25cm, vieno sluoksnio aukštis yra 1.57 colių/4cm

Svoris: apie 1930g

Pakavimo Sąrašas:

1*Papuošalų Organizatorius Sukasi Box (įskaitant 5 sluoksnių sukasi vidinė dalis)

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Žymos: violončelei stendas, lauke laivas, 360 makiažas, konteinerių pūsti, 5 kabliuko, kabineto papuošalai, stovykla viryklė stendas, seminaras dėžutę, puošnios papuošalų dėžutės, papuošalų organizatorius

Pagrindinė Medžiaga Aukštos kokybės PP
Medžiaga pp
Elemento Tipas Makiažo Įrankių Rinkinys
Svoris about 1930g
Drop laivyba Parama
Pavadinimas Papuošalų Organizatorius Sukasi Dėžutę
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis 8.27 colių/21cm skersmens ir 14.17 colių/ne didesnis kaip 36 cm aukščio
Vidinio Branduolio Dydis skersmuo 3.94 colių/10cm, aukštis 9.84 colių/25cm
Kiekis 1
spalva Juoda, Balta
Modelio Numeris makiažas Organizatorius Sukasi Dėžutę

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai