Šiltnamio efektą sukeliančių Lentynos Su Dangčiu iš PVC Sodo Augalai, Gėlių Padengti Šiltas Kambarys Augalų Izoliacija Sąsiauris tarp jų Geležies Stovėti 86x126X150cm

w117619

€22.79

-3.72

€26.51

-14 %

Nauja prekė

Specifikacija:

Pavadinimas: Gėlių Namai

Gaminio dydis: apie 126X86X150cm/49.61*33.86*59.05 į

Pakuotės dydis: apie 27x8x70cm/10.63*3.15*27.56 į

Bendras svoris: apie 3.5 kg

Rėmo konstrukcija: ketaus vamzdis + plastikinės dalys + PVC

Medžiaga: 0.1 mm skaidraus PVC

Surinkimo metodas: "PASIDARYK pats"

Įpakavimas: pašto dėžutės/color box

Tikslas: išlaikyti augalų šiltas

Naudoti kartų: balkonas, sodas, lauko, ir t.t.

Aprašymas:

1. Šiltas ir vėdinamoje šiltnamio efektą sukeliančių: Voleliu užrakto durų su užtrauktukais, galima nustatyti išorinės oro srautas nuolat augalų šiltas ir geresnė oro cirkuliacija augalams.Papildoma vėjo lynai ir kabliai gali padaryti šiltnamio efektą sukeliančių labiau stabilus.

2. Geležinkelių užtrauktuko durys: Įrengtas su aukštos kokybės užtrauktukas ir dvi juostelės mazgai, siekiant užtikrinti, kad durys lieka atviros ir lengvai laistyti ir nemokamai ventiliacija.

3. Gaminio dydis: apie 126X86X150cm.Padaryti kambarį už jūsų žydi gėlės, ataugų augalų ir šviežios daržovės, teikiantis daug erdvės sukurti mini sodas.

4. Idealus augimo aplinka: PVC šiltnamio efektą sukeliančių padengti gali užkirsti kelią augalų sėklų arba silpnumo augalus nuo šalnų, perkaitimo ir saugo vidinę drėgmę.Šiltnamio efektą sukeliančių yra užtrauktuku valcavimo durys lengvai patekti ir leidžia įvesti šiltnamio.Du roller užrakto sistema "windows" gali pasiekti geresnių oro cirkuliacija ir konvekcija.Šie akių "windows", taip pat galite apsaugoti savo augalus nuo kenkėjų, todėl jūsų augalai ir sodinukai bus augti ir klestėti.

6.Lengva įdiegti ir perkelti: sudėtyje Yra visų plieno vamzdžių laikikliai ir komponentai, be jokių įrankių, lengva surinkti.Visos dalys yra nuimamos ir jūs galite perkelti juos į bet kurią poziciją, kurią nori vietą.Mini sodas yra apsaugotas vaikščioti-šiltnamio efektą sukeliančių.

Pakavimo Sąrašas:

Šiltnamio efektą sukeliančių*1 (įskaitant laikiklis)

Žymos: patalpos, agarod, šiltnamio efektą sukeliančių mini, sodo žalias namas, šiltnamio rėmas, šiltnamio efektą sukeliančių, sodo lentynos, patalpų augalų lentynos, šiltnamio efektą sukeliančių lauko, lauko paukštidę

gaminio dydis apie 126X86X150cm/49.61*33.86*59.05 į
Dangos Medžiaga Kita
Audinys 0,1 mm skaidraus PVC
Tipas Vieno Span Žemės Ūkio Šiltnamiuose
Bendras svoris apie 3,5 kg
Pavadinimas sodo šiltnamio efektą sukeliančių
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Šilumos izoliacija patalpos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai