1Pcs Daugiafunkcinis Trikampis Šalikas Rave Veido Kaukė su Ausų Kilpos Neck Gaiter,Motociklo Lauko Dviračių Balaclava Moterims, Vyrams

w117646

€4.01

-2.67

€6.68

-39 %

Nauja prekė

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Sporto Trikampis Šalikas

Padalinys: 1Pcs

Medžiaga: Poliesteris

Lytis: Unisex

Savybės: Didelio elastingumo, lengvas ir kvėpuojantis, minkštas

Dydis: Nemokamai Dydis

Spalva: #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8 (tiesiog pakeisti jūsų pasirinkimus su #1, #2....numeriai yra gerai.)

Panaudojimas: Labai tinka lauko sporto šakų, tokių kaip muzikos festivaliai, koncertai, karnavalai ir dviračiais, alpinizmas, slidinėjimas, žygiai, motociklų ir t. t., tinka visiems sezonams.

Apie gaminį:

1. Aukštos kokybės minkštos medžiagos, nėra lengva tabletes ar ašarų.Elastingas pluoštas laikyti kaukę vietoje ir ne slide.Su tampri ir orui, lengvas.

2. Elastinga ausies pakaba dizaino, kad padengti stabilus ir apsaugos.Suteikia jūsų ausis su mažiau spaudimo.Super tampri medžiaga, vienas dydis tinka labiausiai vyrai, moterys, Merginos.

3. Besiūliai uždarymo projektavimo, poliesterio mikropluošto & apsaugoti nuo saulės, dulkių, vėjo, smėlio lengvas, kvėpuojantis, be jausmas pasmaugti.Tai yra drėgmės wicking ir greitai sausas audinys, kuris saugo jus atvėsti.

Ypatybė:

1. Su puikus elastingumas, jums reikia nerimauti, jūs negali dėvėti Skarelė.

2. Besiūliai tekstilės procesas, gražus ir patogus.

3. Mašina galima skalbti.

4. Su Poliesterio audinio, skarelė, yra aušinimas, minkštas ir kvėpuojantis.Odos draugiškas audinys, kuris leis jums jaustis patogiai.

5. Sugeria prakaito ir vėdinti.

6. Multi-funkcija: Yra bandana, šalikas, kepuraitė, lankelis, apyrankės, šalmo įdėklas, duslintuvo, neck gaiter, dulkių ekrano ar plaukų juostos.

Pakuotė:

1Pcs * Sporto Trikampis Šalikas

Pastaba:

Prašome būti maloniai prašome pažymėti,išvardytų produktų yra gaminami ir platinami užsienyje, ir laikantis įstatymų, jo kilmės šalyje.

Žymos: ausų kištukai motociklai, zhc, foulard trikampis, ciklo kaukė vasaros, kaukė kailio ausies, bandana barzda, skaidri kaukė motociklas, motociklo ausų kištukai vyrai, pyragas takeaway, plaukų šalinimo ju

Taikoma Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas tcare
Kilmės Žemyninė Kinija
Modelio Numeris Sporto Trikampis Šalikas
Gyvenimo ciklas Ne-vienkartiniai
Dropshipping Taip
Apsaugos klasė NĖRA
Funkcija Asmens

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai