Nintendo Switch HDMI-USB 3.0 Port TV Docking Station NS Sulankstomas Įkrovimo Stovas Video Converter Dokas Turėtojas

w118538

€18.26

-4.57

€22.83

-20 %

Nauja prekė

ES/JAV AC Adapteris, Įkroviklis Nintendo Jungiklis

Ji specialiai sukurta įkrovimo Nintendo Jungiklis, built-in Tipo C kabelio, paprastas, mažas ir elegantiškas dizainas.Galia, apsauga nuo viršįtampių, naudojant pastovios srovės išėjimas, saugus ir efektyvus.

Apsaugos Minkšto Silikono Atveju Nintendo Jungiklis NR Gamepad

Su gamepad apsaugos atveju, pagamintas iš aukštos kokybės silikono medžiagos, patogus dizainas, galima naudoti įranga pasukti vertikaliai ir horizontaliai, be suspaudus lengvai, išvengti įbrėžimų, smūgių ir purvo , nr. vaiko sužalojimas riešo.Dovana: 2 Dangteliai, Nintendo Jungiklis NR Valdikliai

3in1 Belaidžio "Bluetooth" Gamepad Už Nintend Jungiklis NR Pro

Šis žaidimų valdiklis jau superior mechaninė, "bluetooth" jungtis, skirta "Nintendo" Įjungti konsolę, naudojant aukštos kokybės skiedros, skirtos 2 vibracijos varikliai, parama visų rūšių "android" įrenginiai, ir " PC windows.

Žaisti Įkraunant

Mūsų Perjungti TV dokas yra specialiai sukurta dokas pakeisti jūsų originalus Nintendo jungiklis dock, kuris gali įkrauti ratuką tuo pačiu metu, o žaisti su TELEVIZIJOS ekrane.Prijungus doko adapteris, TV/projektoriaus su HDMI Suderinamus kabelis ir įkroviklis prijungtas, galite tiesiog eiti ir žaisti savo žaidimą.Ji yra mygtukas TV ir dock mode.-Pagal TECTINTER

Kelis Uostus, Galima

Šis Jungiklis TV dokas funkcijos 1 HDMI Suderinamus uosto, 1 USB jungtys, 1 jungiklio mygtuką, 1 Tipo C įkrovimo uostų.Prijunkite su HDMI-Suderinama pritarė išvesties įrenginių, tokių kaip Televizoriai, kompiuterių monitoriai ir nešiojamieji kompiuteriai.Įkrovimo, o žaisti. 1 mygtuką perjungti TV režimas arba konsolės režimas. 1 papildomos USB jungtys leidžia prijungti papildomus įrenginius.

Paramos TV Modelis

Jungiklis skirtas prijungti jungiklį kompiuterio ir televizoriaus ekrane, ir ekranas gali būti įjungtas ne bus.kai vaizdo perėjo į tv, lemputė yra visada žalias, o kai video yra įjungtas į jungiklį priimančiosios ekrano lemputė išjungta (Šiltas Patarimai: Prašome prisijungti jūsų įjunkite adapterį ne pirmas, ir tada prijunkite HDMI Suderinamus kabelį prie TELEVIZORIAUS.Nenaudokite 5V 2A C Tipo Adapterio, o žaisti)

Ventiliuojamos Sukurta

Šis Jungiklis TV docking station yra gerai vėdinamoje ir atvėsta net įkraunant vartojimo elektronikos.Jūs galite žaisti savo žaidimų ilgą laiką.Be to, jums nereikia nerimauti apie ne nerimauti apie draskymas jungiklis.

Lengva Nešiotis

Paketų Sąrašas

1X Video Konverteris, Skirtas NS 1X Instrukcija (Laidai ir maitinimo adapteris nėra įtrauktas)

AC ADAPTERIS, ĮKROVIKLIS, Skirtas jungikliui

Tai yra maitinimo ir baterijos N-Pereiti konsolės ir valdiklio priedai, jis turi dviejų tipų pasirinkti, greitas įkrovimas, lengva nešiotis, atneš jums gerą įkrovimo patirties, ar jums patinka tai,?Jei jums patinka tai, prašome nelaukite, įsigykite dabar!

Konsolės Stovas Nintendo Jungiklis NR Valdytojas

Specialios Konstrukcijos Nintendo Įjungti/Perjungti Lite&Originalus Pro Kontrolierius: Teikti naują patirtį, o žaisti reguliariai įjungti/perjungti lite su savo pro valdytojas

Comfort Grip Rankena Laikiklis Nintend Jungiklis NR Gamepads

Patogus dizainas rankena!Dukart švirkščiamas gumos rankenos papildomas komfortas dizaino rankena tipas protector apsaugo jūsų duomenų valdytojas į visas puses, ir jūs neturite jaudintis dėl ūkio valdytojas ilgą laiką ir todėl jūsų pirštai bus nepatogu!

Žymos: odos jungiklis, n jungiklis dokas, dokas jungiklis, hdmi jungiklis, fonas gimtadienio, atveju nintend jungiklis, rcm jig nintendo jungiklis, NINTENDO JUNGIKLIS, X03, sx core nintendo jungiklis puce

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas YECKTEGJ
Funkcija Nintendo Jungiklis
Tipas Sulankstomas Įkrovimo Stovas Jungiklis
Nintendo Modelis NINTENDO JUNGIKLIS
Suderinamos Prekės/Modelis Nintendo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai