MTJNR 1616H16 2020K16 2525M16 2525M22 3232P16 3232P22 Pavėsinė skersmuo 16mm 20mm 25 mm 32 mm, pjovimo, tekinimo įrankiai

w119549

€5.51

Nauja prekė

Prekės Informacija

1. Puikus apdorojimo poveikį.

2. Ideali paviršiaus.

3. Didelis atsparumas tempimui ir atsparumas dilimui.

4. Specifikacijos ir tikslumas visiškai atitinka ISO standartą.

5. Naudojamas, kai tekinimo ir darbo su veido.

6. daugiau kitų tekinimo įrankiai gaminami mūsų gamykloje, tokių kaip savininkas gręžimo įrankis laikiklį, su grioveliais, savininkas sriegis įrankis.

Mūsų sandėlio

Transportas

mokėjimo būdas:

1) Mes priimame Alipay, "Western Union", TT arba banko pavedimu.

2) Mokėjimo, turi būti baigtas per 7 dienas nuo užsakymo pateikimo.

3) Jei jūs negalite vietą, kad iš karto po aukciono pabaigos, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Pristatymas:

3) Mes tik laivas užsakymą adresas patvirtino www.pajudek.lt.Jei norite pakeisti savo adresą, prašome susisiekti su mumis 24 valandas po apmokėjimo.

4) Laivybos laikas teikia vežėjas ir gali skirtis, ypač per šventes.

5) Jei negavote paketą, per 60 dienų nuo mokėjimo datos, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti pristatymo ir reaguoti su jumis per 24 valandas.

7) Mokesčių ir paslėptų mokesčių nėra įtrauktos į pardavimo kainą.Prašome pasikonsultuoti su muitinės tarnyba jūsų šalyje nustatyti papildomus mokesčius jums reikės mokėti prieš siūlymą/pirkimo.

Grįžti:

1), pirkėjas turi patikrinti, pakuotės po gavimo.Jei pakuotė yra pažeista siuntimo metu, prašome prisijungti paketo ir jis bus grąžintas į jav.

2) Jei jums reikia grįžti, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo atstovas, leiskite mums žinoti, detalius klausimus ir atsiųsti keletą nuotraukų, kad patvirtintumėte.Tada gauti atgalinį adresą.

3) Jeigu pirkėjas grąžina tai, mes negali gauti paketą.Mes negalime išspręsti šią situaciją ir pirkėjas atsako už jos pasekmes.

5) Jei yra klaida, ne visi-pardavėjų bus grąžinti 20% grąžinimo mokestį, o pirkėjas privalo sumokėti grąžinimo, laivybos mokestis. (Pavyzdžiui, jūs padarė klaidingą modelį arba kitokios spalvos).

6) Mes priimame tik grįžta iš originalios pakuotės.

Komentarai:

Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir penkių žvaigždučių pardavėjas reitingų.Ačiū!

Žymos: išorinis sriegis tekinimo įrankis, vcmt, mclnr, stfcl, sa įrankio laikiklis, collet griebtuvas er32 mt4, muskuso marškinėliai, deimantų šlifavimo stiklo, SER2525M16, fmb22

Medžiaga 40cr
Modelio Numeris mtjnr
Prašymas Tekinimo Įrankis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai