Viengubo ir Dvigubo Lygio Virš Kriauklės Indų Džiovinimo Stovas Laikiklis Lentynos iš Nerūdijančio Plieno Drainer Saugojimo Organizatorius Virtuvės 60cm/70cm/80cm

w119718

€28.13

-3.83

€31.96

-11 %

Nauja prekė

Ypatybė:

- All-in-One Universalus & Funkcinės Organizatorius: Jis gali saugoti įvairių dydžių indai.Įskaitant indai, dubenys, peilis, kapojimo lentos & puodą dangčiu, ploviklių, lazdelės, šaukštas & šakutės, ir vaisių ir daržovių, ir kt.

- Vietos Taupymas: Veiksminga sandėliavimo ir švarios jūsų virtuvėje.Over-the-kriauklė dizainas padės jums maksimaliai išnaudoti erdvę virš kriauklės ir sutaupo daug vietos virtuvėje.

- Patvarus & Tvirtas: Aukštos kokybės, 304 Nerūdijančio Plieno medžiagos užtikrinant ilgalaikį patvarumą ir lengva valyti.Ir rūdžių įrodymas sluoksnis saugo jūsų patiekalas džiovyklė nuo rūdžių ilgą laiką.

- Didelė Apkrova.

- Lengvas Montavimas: Kiekvienas gali lengvai surinkti paprasta konstrukcija be punch skylės sienoje, kad būtų galima lengvai perkelti.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Išmatavimai:

Vieno sluoksnio Modelis: 60/70/80×28×62cm

Dvigubo sluoksnio Modelis: 60/70/80×28×82cm

PASTABA:

Prašome įsitikinkite, kad jūsų kriaukle ilgis yra mažesnis nei 60cm(23.6")/80cm(31.5"), o aukštis lentelėje yra žemiau 43cm(16.9").

Pakuotė:

1X Virtuvės stalo Įrankių Laikiklis Lentynos

Skelbimas:

1. Prašome leisti 1-5mm klaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Žymos: okso lankstymo indų džiovykla, dėl mikrobangų krosnelė lentynos, kaimiškas patiekalas stovo drainer, skoy kriaukle turėtojas, kampe patiekalas džiovintuvas, paslėptas kriaukle, patiekalas sausas stovo, stalo įrankių laikiklis, virtuvės įrankis, kichen kriaukle

Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai