2009 m. YR Menghai Dangų, Žemę TianDiRen 357g Imperial Kolekcijos Aukso Pumpurų Arbata Prinokusių Tortas Pu-erh Senovės Medis Shu Arbata

w119917

€16.17

-12.19

€28.36

-42 %

Nauja prekė

Prinokusių arbatos pyragas

Neto masė: 357g/vnt, Kaina vienam pc TIK.

Gamybos Data: 2009 Metus.

Kilmė: Menghai,Yunnan,Kinija

Gamintojas: Menghai Xian TianDiRen Chaye Co., Ltd.

P-u-erh arbata gali būti įsigytas arba raw/žalia (sheng) ar brandintas/virti (šu), priklausomai nuo perdirbimo metodas ar senėjimo.Sheng pu-erh gali būti grubiai klasifikuojami ant arbatos oksidacijos masto kaip žalioji arbata, ir shou arba vyresniems-žalia variantų, kaip post-fermentuota arbata.

Skirtingai nuo kitų arbatų, kad reikėtų suvartoti iškart po gamybos, pu-erh galima gerti iš karto arba vyresniems daugelį metų; pu-erh arbata yra dažnai klasifikuojami pagal metus ir gamybos regione, panašiai kaip vyno derliaus.

Pu'Er arbata buvo švenčiama nuo T ang Dinastijos ( 618AD-906AD ) už jo naudą sveikatai ir gydomųjų galių tam tikrų ligų.Šiuolaikinės medicinos mokslo neseniai įrodyta, kad nauda sveikatai Pu'er arbata gali būti daugiau, nei tik Kinų tautosaka.Nuo 1970 m. Prancūzija, Japonija ir Kinija buvo atlikti daug mokslinių tyrimų dėl Pu'Er arbata, kuri rodo, kad :

Nuolat gerti Pu'er Arbata, taip, geros sveikatos.

Gerinant virškinimą, deginimas, kūno riebalų

Stiprinti imuninę sistemą

Sumažinti cholesterolio į kraują.

Sumažinti aukšto kraujo riebalų.

Padeda išvengti žarnyno infekcijos, virškinimo problemų, ir vidurių užkietėjimas.

Padeda išvengti susidarymo, vėžinių ląstelių organizme dėl savo anti-antioksidantai.

Žymos: juodoji kiniška arbata, kiniška arbata, senas puer arbata, sveikatos arbata, puer žalią arbatą, rėmas arbata, 357g puer arbata, šokoladas arbata, stiprios arbatos, puer arbata

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai