Vintage drabužiai "PASIDARYK pats" vadovas Skeletas moteris grynos Medvilnės spausdinimo Kratinys Medvilnės Audinio tissus (1 metras)

w120013

€9.56

-2.38

€11.94

-19 %

Nauja prekė

Medžiaga: 100% Medvilnė .

Plotis: 140cm .

Nesijaudinkite: W jums NE Sumažinti, jei užsisakote daugiau nei 1 metrą.

Svoris: 300g/metras.

Žanras: Gražus fot, kad Drabužiai, moteriški, vaikiški drabužiai, rankinės, skrybėlės, batai, "pasidaryk pats" medžiagos paketą.

Pranešimas: Daugiau ar mažiau litttle spalvų skirtumai, kuriuos Sukelia skirtingi PC/Fotoaparatas/Displayer,Tai yra normalu,Niekas negali kontroliuoti tikrai,Prašome žinoti,jei jūsų netenkina,prašome don ' t užsakymą.Ačiū:)

Šiltas Patarimas: susitraukimas audiniai 1 metras trauktis apie mažiau nei 5% .

A#

B#

Alipay:Visos pagrindinės Kreditinės Kortelės, gali būti priimami ir per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Nemokamas Pristatymas Kinija paštu, oro paštu, pasiekti daugelio šalių, per 10-30 darbo dienų.Pristatymo laikas priklauso nuo vietos, pašto tarnyba, jis gali trunka iki 30 darbo dienų.Mes siūlome kitus, greičiau pristatymo būdas,prašome susisiekti su mumis jei jums reikia.

Mes nepriimame veiksmą iš arti, kad be jokių derybų.mes pasilieka teisę complaim.Jei norite keistis defektų arba neteisingai laivybos daiktų,Prašome susisiekti su mumis laiku.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.Mes nepriimame jokių neigiamų atsiliepimų, be jokių ryšių.Prašome patikrinti, ar produkto informacijos, kad pamatyti, svoris,Plotis,Medžiagos info.Žemiau Sistemą data Nėra tiksli.Ar Jūs galite užduoti mums tikslią datą.Mes, gal tai klaida,cos mes TIK humen,Mes atsakingi už kiekvieną užsakymą,Bet, prašome susisiekti su mumis pirmą, jei jokių problemų.Jei jus tenkina mūsų daiktų,prašome palikti mums 5 ŽVAIGŽDUČIŲ ATSILIEPIMŲ.Ačiū!Šiek tiek skiriasi spalva, kuriuos sukelia skirtingi PC/Fotoaparatas/Displayer,Tai yra normalu,Niekas negali kontroliuoti,prašome žinoti.Rimtas Pirkėjas Tik,pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis laikotarpiu.

Mes visuomet stengiamės pasiūlyti aukščiausios klasės klientų aptarnavimą.Prašome pažvelgti į mano nuomonės,Mes stengiamės viską, kad paslauga jums.

Prašome susisiekti su mumis visus klausimus ar paklausimus.Per www.pajudek.lt pranešimų sistemą, Ar

Mes paprastai atsakyti į visus klausimus/enquiries pačią dieną.

Žymos: urmu animacinių filmų spausdinti medvilnės audinio, margo kailio audinys, audinių skaitiklis, audinio metras, Audinys, 3 m filtras, Medvilnės Audinio, specialių žakardo audinys, afrikos audinio nėrinių, audinio kratinys

Funkcija Kvėpuojantis
Megztas Modelis deformuoti
Technics Audiniai
Suede Audinio Tipas Medvilnės Audinio
Tipas Popelinowy Audinys
Produkto Tipas Ekologiškų Audinių
Neaustinių Technics Suktas-Surištos
Medžiaga 100% Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Zengia Priedų
Plotis check info
modelis SPAUSDINTI
Stilius Žakardo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai