Akių Laikymo Krepšiai, Vielos Organizatorius Dėžes įvairios Paskirties Vielos Lentynos, Miegamojo

w120088

€2.86

-2.07

€4.93

-41 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Tvarkingas sandėliavimo - Greitai, kad su šiuo lentynos, sandėliavimo krepšelį, ar ant vonios lentynos, apie tualetinis staliukas arba virtuvės, spintos, krepšelio užtikrina švarą.

Universalus panaudojimas - Ar naudojami medicinos, rankšluostį ar makiažas saugojimo vonios arba konservuotų maisto produktų, sandėliukas, ši vielos krepšys tinka bet kurioje patalpoje.

Praktinio dizaino - išsaugoti erdvę, spinta organizatorius yra vienas, be to, etiketės gali būti dedamas ant priekinės laikiklio ir rankenos lengva vežti.

Už lentynos ir spintos - traukti iš virtuvės, sandėliavimo priemonės 30x16.5x13cm / 11.81x6.49x5.11inch, todėl jis lengvai telpa ant lentynos arba spintos, taip pat tai gali būti tiesiog padėtas ant stalo.

Patvari medžiaga - Kaip šis metalas dėžutė pagaminta iš metalinės vielos, kurios funkcijos yra anti-rust lakas, nieko stovi ilgą naudojimo gyvenimą.

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Juoda Saugojimo Krepšiai

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio,tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Žymos: skalbinių krepšį, izgara, krepšių saugojimo, storag krepšelio, lauke organizuoti, metalų krepšelio bin, seagrass, krepšelis geležies, pilnas miegamojo saugojimas, metalų krepšelio, etagere saugojimas

Medžiaga Metalo
Funkcija Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai