4pcs/daug Ventiliacijos Žmogaus Veido Kamuolys Anti-Stress Ball Japonų Dizaino Cao Maru Caomaru

w120270

€13.45

-1.49

€14.94

-9 %

Nauja prekė

Pastaba: originali dėžutė nėra įtrauktas į paketą.

Aprašymas:

Mes visi gauti pabrėžė, laikas nuo laiko, tiesa?

Yep!Taip, nes tai tikrai tik klausimas, kaip mes susidoroti su stresu, išskiria mus, galbūt pasaulis tiesiog reikia šiek tiek daugiau Caomaru!

Sukurta Makiko Yoshida, Caomaru yra anti-stresas veido kamuoliukus, kurie leidžia sumažinti savo įtampą nuspaudžiant juos.Šiuo metu keturiomis skirtingomis veido išraiškomis pasirinkti iš ir jie yra prieinami tiek rudos ir baltos spalvos versijos.

Ir kokios yra keturios išraiškos, jūs klausiate?

Na, jie yra Yuck, Paramos, Menkutė, ir Džiaugsmo.Vienas jums pasirinkti, manau, priklausys nuo jūsų nuotaikos.Jie pagaminti iš poliuretano dervos sudėtis (ne idėja), kurios leidžia vadovai būti iškreipta, ištemptas, daužė, grūsti ir kt.ir jie pavasarį teisę grįžti į pradinę formą per kelias sekundes.

Argi jie ne nuostabus?Caomaru veido rutuliai yra teisė namie savo koledžo stalo arba pabaiga stalo - tiesiog laukia jūsų įsprausti savo žavinga mažai veidus visokiais būdais!

Frazė "cao maru" - tai apvalios veido Japonų kalba.Taigi šie dizaineris streso kamuoliukus iš esmės yra plonas mažai apvalių veidų, kad galite ruožas ir išspausti apsidrausti savo nusivylimų, ir sumažinti stresą.

Techniniai duomenys:

Pakuotės Dydis: 80*80*80mm.

Gaminio Matmenys: W55 x D65 x H65mm.

Svoris (įskaitant pakuotę): apie 166g.

Grynasis Svoris: apie 120 g.

Medžiagos: poliuretano dervos.

Kilmės šalis: Japonija.

Savybės:

Bloga nuotaika?Scolded?Nelaimingas?Lengva valdyti, duoti jums galvą, suspauskite sunkus ...nesvarbu, kaip jums nugalėti šios keturios mielas mažai galvą, išspausti, ar net traukiant į ilgą, nėra jokių patarimų, atleiskite, dar Vice išsiskiriantis išraiška.

patogi rankena, jūs nesąmoningai pamiršti laiko praeiti.

Prašome klausimu jam, kaip protingas mažai intymi dovana.

Šviesa, minkšta medžiaga

Keturių rūšių raiškos, su nuotaika naudoti.

Žymos: žaidimas lipni kamuolys, tepalo maru, anti stresas, kamuolys jūros, veido kaukė nuotrauką, kamuolys squish, fidget žaislas, figet žaislas, plonas streso kamuolys daug, Streso Žaislas

spalva juoda, balta
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Derva
Dydis 8*8*8cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai