130CMX100CM Nėriniai Siuvinėjimo Tinklelio, Gazas Tiulio Audinys Kūdikių Tutu Sijonas Vestuves Etape Suknelė "PASIDARYK pats" Tiulio Medžiagos

w121240

€7.54

Nauja prekė

Naudojimas: Galima kostiumas etape."PASIDARYK pats" rankų darbo medžiagos.Princesė Suknelė.Vestuvių tvarka.Supjaustyti ir padaryti drabužius,patalynės straipsnis,pilnas suknelė, užuolaidų audinys ir kt.).

Apie laivyba : Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių .Ji paprastai trunka 15-40 pristatymo dienos metu.Jei jūsų sklypas yra didesnė kaip 2 kg , mes pasirinkti greičiau kurjerių būdas jums , ji paprastai trunka 7-15days .Jei jums reikia greičiau transportas pls sutartį mumis tiesiogiai.

Klientų aptarnavimo Paslaugas: Jei jūs thi nk kad daiktai yra ne taip, kaip aprašyta,ar daiktų, skaldytų pristatymo metu, ir t.t., pls susisiekti su manimi, pirma,jo mano malonumas išspręsti problemą su jumis.Ir mes paramos, pritaikymas,labai jums ačiū!

Apie Kainą: 1 daug buvo: 1.3 plotis x 1M ilgio. 2 daug buvo: 1.3 m plotis x 2M ilgio. 3 daug buvo: 1.3 m plotis x 3M ilgis ir t.t.

Žymos: organza audinys, 100 audinys, demi suknelė, barkcloth, tull už lango, siuvinėjimo audinio akies, nėriniai organza audinys, elastingas audinys, medžiaga, audinio nėrinių, organza medžiagos audinys

Funkcija Kvėpuojantis
Medžiaga Išsiuvinėti Gazas
Neaustinių Technics Suktas-Surištos
Plotis 130cm
Tipas organza audinys
Megztas Modelis deformuoti
Suede Audinio Tipas NĖRA
Prekės Pavadinimas YZFZP
modelis Išsiuvinėti
Stilius Paprastas
Produkto Tipas Spandex Medžiaga
Technics Megzti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai