Nauja
KERUI G18 belaidžio ryšio GSM namų apsaugos signalizacijos sistema apsaugos nuo įsilaužimo signalizacijos komplektas mobile APP kontroliuoti nuotolinio valdymo

KERUI G18 belaidžio ryšio GSM namų apsaugos signalizacijos sistema apsaugos nuo įsilaužimo signalizacijos komplektas mobile APP kontroliuoti nuotolinio valdymo

w122803

€143.52

-70.69

€214.21

-33 %

Nauja prekė

1.Funkcijos Įvadas *TFT spalvotas ekranas, žmogiškas meniu valdymas su balso pranešimą, lengva naudoti *yra 99 zonų ir 8 zonos rūšių pasirinktinai kiekvienoje zonoje; ON/OFF sirena kiekvienoje zonoje yra. *4 rinkiniai planuojama arm/disarm/apsistoti rankos funkcijos zona/dieną/laiką. *6 grupes signalizacija, telefono Nr., automatiškai dial iš anksto nustatytas telefono numerį, kai dingus elektrai. *10s automatinė pranešimą įrašymą su įmontuotu dirbtiniu balsu, todėl, kad vartotojas gali žinoti, a larm vieta ir zonos, kai gauna signalą skambinkite nuotoliniu būdu. *Arm/Disarm, Ekranas, Garsiakalbis, sirena, ON/OFF, lizdas smart ON/OFF nuotoliniu būdu. *Belaidis studijų 1527 serijos priedai, ir kiek 99 detektoriai ir nuotolinio valdymo pultelių. *Telefonu/SMS žinutę tolimojo kontrolės saugojimo režimo įjungimą, išjungimą, stebėsenos, nuotolinio skelbimas. *APP kontrolės priimančiosios nustatyti ir administracija, ir palaiko IOS/Android. *Kompiuteris gali skambinti kitiems telefonus tiesiogiai, kaip bendras telefonas *į Vieną pusę signalo jungtis bevielio ryšio relės, ir vienas-taip, belaidis blykstės sirena *Integruoti aukšto tikslumo laikrodis lustastaip, kad laikas niekada neteko net ir nutrūkus elektros tiekimui. *Ekranas vėliau kaip 72 arm/disarm ir 102 signalizacijos įrašus *2 grupės CID skaičius.Suderinama su tarptautinių signalizacijos tinklų Contact ID protokolu *Žemos įtampos indikacijos ir anti-suklastoti *integruota įkraunama didelės talpos LIČIO baterijos ir maitinimo automatiškai, kai maitinimo gedimas *Skambintojo ID rodymo, galia-išjungti priminimą. *Priimančiosios taikoma keturių dažnių GSM/GPRS modulis

2.Sistema Įvadas :

Ši signalizacija yra high-end GSM signalizacija su stabilus ir patikimas veikimas ir taikomas 1.7 colių TFT spalvotas ekranas ir touch keyboard su įmontuota galinga CPU meistras ir puikus eksploatavimo patirtį.Automatinis balso pranešimą arba SMS žinute praneša vietos ir renginių, gavusi signalą.Suderinamas belaidis PIR jutiklis, durų jutiklis, dūmų jutiklis, dujų detektorius, panikos mygtuką ir kt.Ji buvo plačiai naudojama namų, gamyklos, mokyklos, parduotuvė, vila ir gyvenamojo ploto apsaugoti vertingas turtas.

3.Montavimo ir Naudojimo PIR Judesio Detektorių:

Prieš naudodami, įsitikinkite, kad elektros maitinimo jungiklis, PIR judesio davikliai yra.Montavimo aukštis yra maždaug 2,2 metrų virš žemės, ir ji turėtų būti įrengta kampe kambario, siekiant gauti geriausius aptikimo diapazonas.Tuo pačiu metu, ji turėtų sudaryti tam tikrą kampą su pėsčiųjų linijos ( 90 laipsnių kampu ir yra geriausias aptikimo).

4.Tikslūs Signalas:

Kai pozicija atitinkamą gynybos srityje yra nenormalus, mobilusis telefonas bus informuoti jus apie konkrečios gynybos zonoje, kai kas nors sumušė.

5.App Nuotolinio Valdymo Pultas:

Priimančiosios, gali būti valdomas nuotoliniu mobile APP.Už " iOS " sistema, operacijos metu ji bus šuolis į SMS sąsaja.

6.Šešias grupes signalizacijos telefono numeris:

3 grupių SMS perspėjimai,multi-grupės telefono signalą,saugesnis.

7.Planuojama Arm/Disarm:

Jis yra per daug problemų su arm/disarm kasdien,yra 4 komplektai planuojama arm/disarm funkciją, nustatykite poreikį,mechaninė apsaugos nuo vagystės.

8.Būti internete visą laiką:

Vidinė atsarginė baterija,ji gali laukimo 8 valandas, jeigu išorinį maitinimą.

9."PASIDARYK pats" Daugiau Priedai:

G18 gali belaidžio studijų 150 serija priedai, "PASIDARYK pats" kaip jums reikia.ir, jei turite problemų, prašome susisiekti su mumis.

10.Aštuonių Juostų tipų:

8 Zonos tipų pasirinkimas,PASIDARYK pats nustatyti savo gynybos saugumo srityse.

Techniniai Parametrai:

Įėjimo Įtampa: USB5V

Budėjimo Srovė:<60mA

Signalo Srovės:<Belaidžio 300mA

Dažnis:433MHz

GSM Standarto:Palaikymas GSM850/900/1800/1900MHz

Atsarginė Baterija: 3.7 V 800mA Ličio Baterija

Budėjimo laikas: 8h

Signalo Garsumą:80dB

Belaidžio ryšio atstumas: 100 metrų(atviroje vietovėje)

Prekės Ženklo Istorija

Žymos: signalizacijos kerui, gsm signalizacija, signalizacijos secur, 240v signalizacijos, įkroviklis asus k52, cerradura seguridad, durų skaidrių, gsm vielos, signalizacijos sistemos, kerui k7 saulės, kerui w18

Sertifikavimo CE
Išėjimo Numeris 3
Dydis 159*100*13mm
KERUI Modelis G18
Slaptažodį Klaviatūra Taip
Zonos Numeris 99
Galia DC 5V
Modelio Numeris G18
Feature1 belaidė gsm signalizacija
Feature2 namų apsaugos signalizacijos sistema
Prekės Pavadinimas KERUI
spalva juoda
Ginkluotę Tipas FR Nuotolinio valdiklio
Rinkinio Sąrankos Durų/Langų Jutiklis
Prijungimo Tipas Belaidžio
Ekranas Taip
Signalo Tipas Žadintuvas
Vaizdo sąsaja Taip
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai