Caterpillar Telefono Laikiklis Laikiklis Kūrybos Mielas, Tingus Mobiliojo Telefono Pagalba Daugiafunkcinis Silikono Siurbimo Puodelio Laikiklis

w122901

€2.80

-0.88

€3.68

-23 %

Nauja prekė

Savybės:

1. Mielas dizaino ir didelio tankio gumos pagamintas:dizainas caterpillar kirminas yra gražus, ypatingas ir patrauklus.Didelio tankio gumos medžiaga, padarė tai, lankstus, tvirtas ir patvarus, nėra lengva būti sugadintas.

2. Galinga siurbimo taurės dizainas: creative siurbtukas gali būti stipriai įsigeria į lygų paviršių, tokių kaip stalas/sienos/lange/grindys/plytelės.

3. Keli naudoti ir nemokama rankas: mobiliojo telefono savininkas gali būti naudojamas biuro/virtuvės/miegamojo/vonios kambarys/sporto salė/dviračiai/selfie/žiūrėti TV.Tiesiog naudokite jį nemokamai savo rankas!

Aprašymas:

Patogus ir kompaktiškas, lengva fotografuoti, bet deformacijos, nėra lengva sulaužyti, prisitaikyti prie įvairių aplinkos poreikius, stabilus, tvirti ir patvarus, įvairių formų.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Didelio Tankio Gumos

Teleskopinis ilgis: 7.4 ~ 10cm (tinka mobiliųjų telefonų, per 6 colių)

Spalva: Juoda, Rožinė, Žalia, Mėlyna (pasirinktinai)

Pakuotė:

1 * Caterpillar Telefono Turėtojas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: caterpillar turėtojas, lauko t2, caterpillar patikima išmanųjį telefoną, k330, savininkas telefono, išmanusis telefonas caterpillar belgique, cat, caterpillar, mielas dalykas, mobiliųjų kirminas, savininkas kirminas

Medžiaga Didelio Tankio Gumos
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Juoda, Rožinė, Žalia, Mėlyna (pasirinktinai)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai