COHIBA High-end Krokodilas Modelio Juodos Odos Cigarų Atveju Lauko Kelionių Humidoras Cigarų turėtojas

w123514

€14.68

-3.67

€18.35

-20 %

Nauja prekė

COHIBA Dalykėlių Prekės High-end Nešiojami Juoda Krokodilo Odos Cigarų Atveju Lauko Kelionių Humidoras Medžiaga: Oda,Kedras Dydis: 142x75x32mm Svoris: 230g Talpa: cigarų atveju turi 3 cigarai su max skersmuo 22mm Pakavimo su balta animacinių filmų langelį Klasikinis COHIBA LOGOTIPĄ,Aligatorius Patterm 100% visiškai naujas,Modernus dizainas, Patogus Dydis,lengva nešiotis cigarai, keliaudami

Klientų Tarnyba:

Jei jums reikia pagalbos su jūsų pirkti arba turite papildomų klausimų apie bet kokio produkto, prašome susisiekti su mumis per live chat.Tačiau, jei mes ne internetu, prašome siųskite mums elektroninį laišką ir mes atsakysime atgal su jumis per 24 valandas.

Siuntimo Informacija:

Visos prekės yra vežamos iš Kinijos per Kinijos paštu.Jūs taip pat galite pasirinkti, DHL, EMS, Fedex, Honkongas Paštu arba ePacket.Nedvejodami susisiekite su mumis, jei norite, kad jav laivo prekes per kitas būdas.

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

Gerbiami Rusijos pirkėjas, prašome pranešti mums visą vardą, kai jūs pateikiate užsakymą, jūsų vardas yra reikalingi ir tada, kai mes laivas prekes jums.

Atsiliepimai, Grįžta ir grąžinimas: s:

Savo 5 pradeda teigiamų atsiliepimų vertina.

Bet kokių daiktų, kurie atvyko sugadintas yra tinkamas pakaitalas.

Jei jūsų netenkina visus elementus, kuriuos gavote ar, jei jūs manote, kad jie neatitinka aprašymas turime būti pranešta per 7 Dienas nuo prekės atvyksta tam, kad būtų imtasi reikiamų veiksmų.

Žymos: ciggarete atveju geležinkelių, cigarų pjovimo punch, ykpuii cigarų atveju, atveju cigarų, humidoras lange didelis, electr motoroleris, cigarų dėžutė humidoras, amatų medienos, alavo dėžutė cigarų, vokietijos sandėlio

Formos Stačiakampis
Ypatingas Nemokama Dovanų Dėžutė
Medžiaga Nekilnojamojo Karvės Odos ir Kedro Medienos Linijinės
Grotelės Kiekis 1
Produktas Cigarų Atveju
Apkrovos 1kg
Tipas Dėklai & Dėžes
Modelio Numeris LS-COBHY-5300L-1
spalva Gali būti spalvingas
Naudoti cigarų saugykla
Specifikacija 142*75*32mm
Stilius Europa
Naudojimas cigarų saugykla
Funkcija Eco-Friendly
sąlyga Nauja
Talpa 3 Cigarai
Technics Aligatorius modelis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai