Kampe Stalčiuko Vonios Lentyna Trikojis Laikiklis Lentynos, Vonios Kambarys, Tualetas Sukasi Turėtojas Nr. Perforavimo Laikiklis Prie Sienos Tvirtinamas Stovas

w123902

€8.33

-1.58

€9.91

-15 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Ypatybė:

1. Stovo gali būti pasuktas 180 laipsnių kampu, ne kampinis riba, ir teisės kampas plokščias kampas gali būti įdiegta.Ji yra lengva įdiegti skirtingi sienų kampai.

2. Stovo priima tuščiaviduriai-iškirpti dizaino padėti nutekėjimo pagrindinės plokštės ir nustoti kaupti vandens, konkurso atsisveikinimas su veisimo .

3. Yra 4 kabliukai kraštų stovo, kuris gali būti naudojamas pakabinti rankšluosčiai, jie gali būti sulankstyti ir nematomas, kai jo nenaudojate.

4. Yra 3 rūšių skirtingus gebėjimus, Didelės talpos yra tinkamos didinamąjį butelis dušo želė ir šampūnas, apvalios grotelės yra mažų augalų ir eterinių aliejų, vidutinio galingumo yra valikliai, losjonai ir daugiau.

5. Stovo yra sieniniai, punch-nemokamai įrenginys, kuris turi būti pridedamas prie sienos, lengvas montavimas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: 486g

Pakuotė:

1 x Sandėliavimo Lentynos

Žymos: vonios spintelė kampe, vonios lentyna, kabineto kampe, vonios kambarys storag, 360 kampe lentynos, kampe lentynos vonios kambarys, vonios kambarys shelv, vonios lentyna, lentyna dušo, kampe spintelę

Savininkas Paviršiaus Apdaila Poliruoti
Pakopų skaičius Dual Pakopa
Įdiegti Stilius Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Montuojamas KAMPAS
Modelio Numeris XSGVB0ZCB10646
Lentyna Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas discountHEH
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos del estante Plastikiniai
Medžiaga ABS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai