X520-DA1, 10G SFP+ PCIe 2.0 X8 Vieno Prievado Intel 82599EN Tinklo plokštės lustų rinkinys

w124180

€27.54

Nauja prekė

Produkto Aprašymas

Gamintojas: Ne prekės Modelio numeris: X520-DA1 Controller: Intel 82599EN Duomenų Perdavimo greitis: Iki 10Gb/s vienam uosto Autobusų Slots: PCI Express 2.0 X8 Prievado Konfigūraciją: Vieno prievado Jungia: SFP+ jungtys

DUK

Klausimas: Kodėl jūs perkate iš Ceacent Kompanija?A: Ceacent yra kompanija, kuri specializuojasi saugyklas ir tinklo prietaisą.Mes jau šį verslą daugiau kaip 10 metų.Q: Kas yra produkto privalumai Ceacent?A: ir paslaugų Kokybė yra didžiausias mūsų privalumai.Mūsų kokybės valdymo ir aptarnavimo po pardavimo departamento bus suteikti geriausias paslaugas.Q: Ar Ceacent turi realios buveinės adresas arba tiesiog parduoti Ali Išreikšti?A: Mes esame nuolat veikia verslo su daugiau nei 30 darbuotojų.Mes turime savo biurą ir sandėlį, QC departamentas.

Garantija/Return/Refun

1. Visi Valdytojas Kortos, Tinklo Kortos, SAS HBA convered su 3 metų garantija. 2. Kabelis, Modulio, Kiti Priedai, kuriems su 1 metų garantija 3. Susisiekite su mumis per 7days po to, kai gavote prekes, turite 30days grąžinti. 4. Visos grįžti prekės turi būti originalioje pakuotėje.Per visas dalis. 5. Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 6. Grąžinti pinigus per septynias dienas nuo gavimo dienos grąžinti. 7. Mes visi padengia visas laivybos mokestis, jei produktai yra ne toks, kaip žadėta.

Mokėjimo ir Siuntos

Mes priimame Alipay", "PayPal", Vakarų sąjunga, T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis per PayPal arba sąlyginio Deponavimo ir Ali express".Importo muitai, mokesčiai neįtraukiami.Mes galime išsiųsti prekes į visas pasaulio šalis per pagrindinį pašto ir skubių būdų.Prašome pasirinkti logistikos metodą, kuris jums tinka pagal savo išlaidų ir laiko.Pirmiau mokesčiai neapima muitų tarifų.

Žymos: sfp valdyba, pci express x1, hp nešiojamas kompiuteris wlan, corsair rgb, sd pci e, "intel" ax200 m2, rėmas ax210, mini pcie, x520 da2 pluošto, na ssd

Perdavimo Sparta 10gbe
Prek.kod 1piece
Tipas Laidiniu
Rūšis Vidaus
QC 100% praėjo
Pakuotė Mažmeninė
Prašymas Serverio
Taikoma Tinklo Tipas 10-Gigabit Ethernet
Vežimas DHL/EMS/BNR/e-paketas/Kvėpavimo
Modelis X520-DA1
Modelio Numeris X520-DA1
Sąsajos Tipas PCI Express
Mokėjimo PayPal, Alipay, Escow, Kredito Kortelės, T/T
Lan Perdavimo Sparta 10000M Ethernet
Prekės Pavadinimas CEACENT
Sertifikavimo CE,FCC,RoHS
Leadtime 1-7days
Adapterio Lizdas SFP+
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai