Multi-Purpose Šunų Plaukų Šepetys Šukos Universalus Naminių Kačių DogsHair Valiklis Masažas Furminator Rake Adata Viliojimo Įrankiai, Žoliapjovės

w124186

€8.34

-9.04

€17.38

-52 %

Nauja prekė

[Multi-Function]

Lism Šunų Šepetys Gali Ne Tik Švelniai Augintinio Kailio, Mat, Painiojimąsi, Purvo.Masažas Jūsų Augintinį, Skatinti Kraujo Apytaką, Sveikatos Gyvenimo.

[Lengvai valoma]

Grožis po Tiesiog Paspauskite Savaiminio Valymo Mygtuką Įtrauktas Ašmenys, greitai ir Lengvai Šepečiu Pašalinti Liekamasis Plaukų.Tai Gali Būti Gerokai Sutaupyti, Grožio ir Valyti Laiko ir Energijos.

[Saugiai ir Patogiai Šeriai]

Gerai ir Dangtis iš Nerūdijančio Plieno Šerių Gali gylis Augintinio Kailio, šukavimas pagal Odos, be Nulio, naminių Gyvūnėlių Odos.

[Ergonomiškas Biuro Rankena]

Šią Dalį gou shua Patogus neslystantis Rankena Dizainą, ar Jums Šepetys " Pet, Kaip Ilgai, Gali užkirsti Kelią Ranką ir Riešą Įtampą!

[Dideliu Šepečiu Galvos]

Teptuku Galvos Labai Tinka Ilgi Plaukai Ar Trumpi Plaukai Šuo Ar Katė.Prašome Įtrauktas Šerius, Sandėliavimo, kad Jūsų Augintiniai ir Vaikams, Kai Nebuvo naudojama, Buvo Subraižytas.

Žymos: furminators šuo, cosplay kamen rider, šunų kailio žoliapjovės šukos, šuo hairbrush, kačių šepetys furminator, kačių plaukų šepetys, fulminator šuo labradoras, šepetėlis su mažesne nei rinkos verte, furmin, viliojimo priemonė šunims

Tipas Šunys
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas LISM
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris šunų šepetys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai