1:32 LX570 Lydinio atsitraukti Automobilio Modelį Žaislas Su Garso, Šviesos, Diecast Metal Modelio Automobilių Žaislas, Skirtas Automobilio Modelį Entuziastai Kolektoriai

w124599

€10.80

-5.56

€16.36

-33 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Platus Savybės: Cinko lydinio įstaiga, originalus įgaliotas gamybos, nekilnojamojo automobilio duomenys mokslinių tyrimų ir plėtros, traukti atgal funkcija.

2、Atidarė Duris: durys gali būti atidaromos ir priekinį dangtį ir galinį dangtelį galima atidaryti.Paspaudus priekiniai varantys gali sukelti garso ir šviesos, ir priekinės šviesos gali būti šviesus.

3、Puikus Meistriškumo: automobilio kėbulo detales yra tikrai atkurta.Meistriškumo yra puikus, todėl dažų procesas nėra lengva išnyks.

4、Nekilnojamojo Atkurti: Atkurti interjerą, kabinos prietaisų skydelis, sėdynės, sklendės, stabdžių pagal originalių automobilių santykis nekilnojamojo atkurti.

5、Aukštos kokybės Medžiagos: padangų yra pagamintas iš gumos, grūdų aišku, važiuoklės, pagamintas iš ABS medžiagos ir automobilio žaislas yra atkurtos pagal pirminį duomenų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Automobilio Modelis LX570

Spalva klasifikacija: Loach versija / kamufliažas versija

Medžiaga: lieti, didelio stiprumo ABS plastiko, gumos padangų

Dydis: apie 16,8*6.7*6cm/6.61*2.64*2.36 į

Taikoma amžius: 6 metų ir vyresni

Santykis: 1:32

Našumas: priekiniai ir galiniai varantys traukti atgal funkcija, garso ir apšvietimo funkciją, galima atidaryti 6 durų

Panaudojimas: elektrostatinių automobilio modelio, auto dalys, apdailos rinkinys, automobilio modelį paroda

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilio Modelį

Pastabos:

1. Rankiniu būdu išmatuoti dydį automobilio modelį.Ten gali būti šiek tiek tolerancijos 1-5 mm.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

2. Dėl šviesos ir ekrane rodymo problemų, gali būti, spalvų skirtumas tarp nuotraukos ir faktinį objekto, prašome suprasti.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Žymos: Automobilio Modelis, 124 istorinė figūra, diecast, 124 automobilio modelį, 124 automobilių, jungtuvo atjungimo mygtukas, 79mm, lx570, lexus lx570, modelių automobiliai 1 42

Brūkšninis kodas No
Įspėjimas /
Masto 1
Tipas Automobilis
Modelio Numeris Automobilio Modelis
type1 Automobilio Modelis
priimti Didmeninė
Sertifikavimo 3C
Medžiaga Plastikiniai
Savybės diecast
Taip Sandėlyje
Laivo/Karinio Jūrų Laivyno Laivas Kita
Type2 Modeliavimo Lydinio Automobilių
Amžius > 3 metų
Parama Dropshipping
Prekės Pavadinimas MINOCOOL

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai