Elektros Joninių Hairbrush Nešiojamas Mini Plaukų Šepetys Neigiamų Jonų Plaukų Šepetys Šukos Plaukų Modeliavimas Stilius Magija Hairbrush Plaukų SPA

w124689

€7.37

-3.47

€10.84

-32 %

Nauja prekė

Elektros Joninių Hairbrush Nešiojamas Mini Plaukų Šepetys Neigiamų Jonų Plaukų Šepetys Šukos Plaukų Modeliavimas Stilius Magija Hairbrush Plaukų SPA Funkcija: Nešiojamų Dizainas: masažais, patirtį, bet kuriuo metu ir bet kur.Skatina kraujo apytaką, sumažinti nuovargį, stiprina smegenis ir plėtoti žvalgybos, pagerinti miego kokybę.Ilgalaikis vartojimas gali sumažinti plaukų slinkimas ir efektyviai malšina galvos skausmas ir svaigimas.Išvengti elektrostatinių,Joninės priežiūros sklandžiai ir blizga plaukai.Ergonomiškas dizainas geriau perduoti patirtį Specifikacija: Elemento Tipas:Elektrinis Joninių Hairbrush Medžiaga:ABS Plastikas Spalva:Rožinė,Žalia Dydis: apytiksl.10.5*7.5 cm Maitinimo šaltinis:2*AAA baterijos(neįtraukta) Funkcija:šukos plaukų,sumažinti stresą,plaukų, SPA centras,plaukų masažo Stilius:Elektriniai plaukų šukos,šepetys,masažas Pakuotė: 1X Elektros Joninių Hairbrush(retail box) Pastaba: 1.Nekilnojamojo spalvos prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos parodė, svetainėje sukeltas daugelio faktorių.pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą. 2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis. 3.Prašome leisti 1-3cm paklaida dėl vertus matavimas.

Pastaba:

Po pardavimo paslaugos:

Jei jis neveikia /negaunate/ji yra pažeistas transportavimo metu/ ar kitos ar kitų klausimų, susisiekite su mumis nemokamai.Po patvirtiname, mes galime išsiųsti ar grąžinti pinigus.

DUK:

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Prašome sekti savo sklypo apie : www.17track.net/en

Atminkite: (pvz.: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ) stebėjimo informacija yra prieinama tik Kinijos.Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 35 iki 60 darbo dienų

2. Didmeninė ir Lašas Laivybos

Didmeninė, mes siūlome nuolaida ir shipping", kuri tik trunka 3-7 dienų atvykti.Jei esate ieško bet kokio kito produkto, prašome susisiekti su mumis, mes norėtume padėti jums ją surasti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai, be sąskaitos faktūros arba bet kokią informaciją apie mūsų įmonę.

3.Spalvos ir dydžio skirtumas

dėl ekrano raiškos, apšvietimo efektas ir matavimo paklaida, prekės gali būti šiek tiek kitoks, nuotraukos, tikimės jūsų supratimo.Ačiū!

4.Grąžinimas:

Pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami.pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

5.Apie Atsiliepimą:

Jei yra tam tikra problema, su prekėmis .Prašome suteikti mums galimybę išspręsti jūsų problemą .Pažadu suteikti jums geriausią sprendimą.

Žymos: vyrai magija plaukų šepetys, daug magija plaukų šepetys, soustache plaukų šukos, šukos metalinės, protezavimo plaukų šukos, kūdikių bananų dantų šepetėlis, cs plaukų šukos, veganų, dual joninis plaukų šepetys, šukos plaukų

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Šukos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai