Naujas 1Pcs 30*30*1.1 mm 50R/50T Optinio Pluošto Splitter Plokštė Lazerinės Optikos Objektyvas Lazeriai Spektro Analizės Priemones ir T.t

w124805

€5.58

-0.76

€6.34

-11 %

Nauja prekė

{infomodule}

Pavadinimas: 1Pcs 30*30*1.1 mm 50R/50T Optinio Pluošto Splitter Plokštė Lazerinės Optikos Objektyvas

Modelis: A27113

Techniniai duomenys:

Forma: Kvadratas

Spalva: Vidutinio pilka

Medžiaga: Optinis stiklas

Dydis: 30×30 mm(1.2 x 1.2")

Storis: 1,1 mm

T:R: 50%:50%

Paviršiaus Kokybė:40-20

Sergamumas kampas: 45 laipsnių

Matoma juosta: 400-700nm

Funkcija

- Optinio pluošto splitter plokštė yra objektyvas, kuris leidžia šviesos iš dalies kirsti ir iš dalies atspindi, kad būtų pasiektas efektas išskaidyti šviesą.Jis yra padengtas paviršius specialia plėvele(iš Vienos pusės padengtas didelio atspindžio danga; iš kitos pusės yra padengtas antirefleksine danga), taip, kad krintanti šviesa gali atsispindėti pusę perdavimo, taip skaldymo šviesos spindulį į atspindėtos šviesos ir skleidžiamosios šviesos, sudarančių du spinduliai.

- Ji priima didelio tikslumo optinių splitter dangos privalumus blizgančios, nr. šešėlius, aišku, vaizdo, nėra juodų dėmių ir jokių parazitinių šviesos.

Gali būti taikomas lazeriai, spektro analizės priemones, optinės detekcijos priemones, biologinis mikroskopas atpažinimo įranga, lazeriniai žibintai, skaitmeninių kamerų, 3D vaizdo sintezė ir t. t.

Paketas apima:

1 x Optinė spindulių Skaidiklio Plokštė

Skelbimas:

1.Prašome leisti 1-5mm klaida dėl rankinis matavimas.Prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus mokesčius, finansų maklerio mokesčiai, ir es importuoti į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: puntero lazerio optika, priemonė juosmens, šviesolaidinių lazerių, kamera guard, lygiakraščio trikampio, optinis beamsplitter, lęšis, lazerio splitter, 150 colių projektoriaus, visio lazerio optika

Storis 1,1 mm
Struktūra Kita
Modelio Numeris Optinis Spindulių Skaidiklio Plokštė
Dydis 30x30mm
Prekės Pavadinimas ZEAST
spalva Vidutinio Pilka
Medžiaga Kita
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Formos Kita
Naudojimas Optinis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai