Nauja
Cardshark pagal Darvino Ortiz -magija

Cardshark pagal Darvino Ortiz -magija

w125189

€5.47

-0.96

€6.43

-14 %

Nauja prekė

Gerbiami naujų ir senų klientų, ir visi mūsų produktai yra sandėlyje ir gali būti išsiųstas kaip galima greičiau.Nedvejodami įsigykite.Turiu daugiau nei 30,000 produktus.Mes tik parodė, kai kurie produktai.Jei negalite rasti produktas jums reikia, Prašome rašyti man ir aš jums padėti.Geriau kainas ir paslaugas, Prašome atkreipti dėmesį į mano parduotuvę, ačiū.

Aš parduoti tik vaizdo mokymo.

Ne rekvizitai įtraukti.

Cardshark

pagal Darvino Ortiz

Darvinas Ortiz yra neabejotinai viršuje cardmen pasaulyje šiandien.Šioje knygoje, jis siūlo jums galimybę mokytis kasdienybe, kad jau uždirbo jam jo gyvenimo ir jo reputaciją, įskaitant visus psichologinių įžvalgų, reprezentacinių kampus ir scenos patarimų, kurie gali turėti tik buvo įgyta metų profesinės veiklos.

Turinys: Įvadas (Paul Gertner) Pratarmė pirmoji Dalis: Ekspromtu Stebuklai Dvi Dalis: Reprezentacinių Eksponatai Tris Dalis: azartinių Lošimų Kasdienybe Puslapių 187 - Hardbound su Dulkių Striukė

Tomas Tris

Poveikis Atlikti ir Paaiškino: "Blockbuster" Iš Rūsio, Pabūti su Pardavėju Pikapas South Street atversta Centrų Sting (rezultatai) Mr. Lucky; Laikas ir Vėl.Aš parduoti tik mokymo.

Ne rekvizitai įtraukti.

Produktai yra siunčiami per e-mail,

Prašome palikti savo el. pašto adresą, po apmokėjimo.

Žymos: darvinas lipdukas, 10 colių ebook reader, ateistas marškinėliai, darvinas marškinėliai, ateizmas, šimpanzė, biologas, čiulpia marškinėlius, evoliucija marškinėlius, ateistas

Yra Instrukcija Taip
Veiklos Formos Close-up Magic
Dydis One Size
Įspėjimas Jokių gudrybių
Tipas Įvairus Prop
Lytis Unisex
Medžiaga Metalo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai