Kosmetikos Šepetėlių Laikymo Dėžutė Makiažas Organizatorius Akrilo Teptuku Laikiklis Eyeliners Ekrano Laikiklis su Dangteliu Aišku, Dulkėms plastikinę Dėžutę

w126505

€9.49

-2.52

€12.01

-20 %

Nauja prekė

Ypatybė:

Aukštos skaidrus akrilo makiažo teptuku laikiklis yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, siekiant užtikrinti jos tvirtumo ir patvarumo.Vandeniui atspari ir ilgaamžė medžiaga, tinka vonios kambarys naudoti ir lengva valyti su drėgnu skudurėliu.

Specialių atlenkiamu dangteliu dizainas apsaugo nuo dulkių dalelės nepatektų į teptuku lauke, taip išvengiant dulkių susisiekti su kosmetika, arba šepečiai.

Dėl skaidrios medžiagos, galite rasti tai, ko norite, iš pirmo žvilgsnio, tai ypač praktiška.Ji labai tinka įvairios kosmetikos, pvz., teptukai, tušas ar lūpų blizgesys, rašikliai, taip pat gali būti rasti čia.Tualetinis staliukas yra švaresnis.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: skaidrus

Dydis: S: 9x9x20.5cm; L: 14.7x14.7x24.5cm

Pakavimo sąrašas:

1x makiažo teptuku lauke

Pastaba: pirkti talpinimo nėra perlai.

Jei jums reikia perlai, prašome nusipirkti

Kosmetinis Teptukas, talpinimo, Makiažas Organizatorius ,Akrilo, Šepetys Turėtojas, Eyeliners ,Ekranas Turėtojas ,su Dangčiu, Aišku, Dulkėms ,Plastikinis Langas ,

1).Mes laivas per 3-5 darbo dienas (priklausomai nuo jūsų užsakymo kiekis), gavęs jūsų mokėjimą.

2).PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir neapima savaitgaliais ir švenčių dienomis.Laivybos laikas gali skirtis, ypač per šventes.

3).pristatymo terminas:

A).Baigtas per 4-10 darbo dienų nuo UPS / Fedex"

B). 6-15 darbo dienas teikia EMS

C).Į 20-40 darbo dienų Kinija Paštu oro paštu, rusijos valstybės paprastai turi daugiau dienų.

d).Mes atsiųsime jums pagal jūsų buvimo vietą ir logistikos būdą pasirinkti, ir jūs gausite sekimo numerį per 1-3 dienas po prekių pristatymo.

E).Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų problemų, kurios yra atsakingos transporto paslaugos.

Nes rankinis matavimas gali sukelti matmenų nuokrypis (teigiamų ir neigiamų 1-2cm svyravimo), spalva skirtumas yra sukelia veiksniai, pavyzdžiui, ekranas, oras, apšvietimas ir pan.Nuotraukos bus įvairių spalvų, skirtingų ekranų, bet tik nedideli skirtumai neturi Prašome suprasti, kad produktas veikia.

Gerbiami pirkėjas, jeigu nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, tada mes stengiamės išspręsti problemas ir, kad esate patenkintas.Tai yra labai svarbu mums, ir ačiū už jūsų supratimą.

Ačiū už ateina ir have a nice day.

Žymos: lauke makiažas organizatorius, composite akrilo lange, custom kosmetikos laikymo, karoliai akrilo vitrinos, arcyrlic makiažas saugojimas, ika saugojimas, plastikinė dėžutė, akrilo lange paroda, lauke storag, sulankstyti kosmetikos laikymo dėžutė

Plastiko Tipas PS
Talpa 72L
Modelio Numeris Kosmetikos Šepetėlių Laikymo Dėžutė
Technics Blizgus
Produktas Kita
Tipas Dėklai & Dėžes
Stilius Modernus
Funkcija Įžuvinti
Specifikacija Other
Apkrovos 100 kg
Formos Aikštė
Naudoti Kita
Medžiaga Plastikiniai
Grotelės Kiekis 1

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai