Gamtos Medienos Paveikslėlio Rėmelį, Mat Bohemijos Darželio Drobės Tapybos Sienos Menas Foto Plakatas Kadrų Kambarį Šiuolaikinio Namų Dekoro 2 VNT.

w126532

€13.52

-11.52

€25.04

-46 %

Nauja prekė

【Modernių Ir Mados】

Šis foto rėmelis ateina su naujų antikos stiliaus dizaino ir puikiai dera modernus baldai.Tai ne tik foto rėmelį, kuriame nuotraukas jums ir jūsų šeimai, bet taip pat labai unikalus papuošalas.

【Premium & HD Ekranas】

Medienos nuotraukų rėmelių rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės soild medienos medžiagų ir išskirtinį meistriškumą, kuri yra saugi ir patvari.Pagamintas iš aukštos apibrėžimą stiklas, šių kaimiškas paveikslų rėmai yra labai aiškūs ir suteikia puikią ekrano poveikį.

【Lengva Naudoti】

Nuotraukos rėmas yra labai lengva įdiegti ir naudoti.Tiesiog atidarykite galinis laikiklis ranka, įkelti nuotraukas, ir tada apsaugoti galinio ratlankio.Ten yra taip pat Ne pėdsakų, kabliukai į paketą, kuris apsaugo jūsų sienos iš pažeistų.

【Dvigubas Ekranas Stiliaus】

Mūsų paveikslų rėmai yra vertikaliai ant sienos 【Multi-dydis & Universalus】medienos didelis aiškumas, Stirenas, saugos Lapas, kuris turi tą pačią aiškumo, kaip stiklo kaimiškas nuotraukų rėmelių rinkinys yra prieinamas A4 21*30 cm ir 30*40 cm, dviejų dydžių, pasirinkti iš.

【Paketą Ir Logistika】

Mūsų 2 pak kadrų pasiūlyti super vertę už pinigus.Šalis europoje, rėmai yra išsiųstas iš mūsų sandėlio Ispanijoje.į kitas šalis, mes siunčiame juos išreikšti (DHL, "Fedex", UPS, TNT...).

Žymos: išlaikyti foto rėmelis, rėmo nuotrauką, dekoro medžio rėmas, alaus laikrodis, amatų medienos, sienos lipdukas, cuadros abstractos, plakatas sienos, plakatas, cipollini rėmelį

Dovanų Taip
Medžiaga Mediena
Stilius Modernus
Tipas Kadro Tapyba
2 funkcija Rėmai su Motina organinio Stiklo
A4 21x30cm/2vnt Svoris 1kg
Pakavimas Langelyje
Formos Stačiakampis
Pakuotės Tipas 2 Dėžės
Modelio Numeris T11021
3 funkcija Eco-Friendly
30x40cm/2vnt Svoris 1.7 kg
spalva Medienos spalva
Prekės ženklas FRAMVIO
Funkcija 1 Darželio Apdaila
su picture card" No
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai