BUNPIG Black Tulip iš Viso Blackout Langų Plėvelė Šviesos Blokavimas, Stiklo Durys Lipdukas Kambarys Patamsėjimą Langą Kabintis Šilumos Kontrolė

w126979

€5.63

Nauja prekė

【100% Privatumo Apsaugos】Langų plėvelė privatumo lygis ★★★★★100% privatumą, ir jūs negalite pamatyti ar pamatyti out.Šviesos blokavimas leidžia savo kambaryje tamsu kaip naktį,puikiai tinka dienos miego ir aukštos privatumo reikalavimas,nereikia jaudintis, peeped pagal praeivių ir kaimynų nebėra.Tulip gėlių dizainas su lengvai pjovimo tinklelio linija,kita su juoda langų plėvelė iš kitų parduotuvių.Paprastas, bet elegantiškas. 【Statinis Kabintis Dizaino】Jokių cheminių lipnus klijų,jokių kenksmingų medžiagų išsiskyrimo.Statinis kabintis dizainas,super lengva taikyti ir pašalinti be jokių likučių,jokios žalos windows paviršius.Taip pat,ji gali būti pakartotinai naudojamos, jeigu nebūtų sugadintas ar suteptas,labai ekonomiškas ir ekologiškas. 【Kontrolės Šilumos Anti UV】Saulės kontrolės savybes, padeda sumažinti šilumos,blokuoti stiprių saulės ir akinimo,sutaupyti energijos per karštą vasarą.Taip pat,ji gali blokuoti 99% kenksmingų UV spindulių, apsaugoti savo baldus nuo senėjimo,leidžia jaustis linksmiau ir patogiau. 【Lengva Taikyti】Skirtingai nuo tradicinių klijai langąfilmas,statinis kabintis langų plėvelė, tik reikia šiek tiek (muiluotu) vandens taikyti,galite pakoreguoti poziciją, kaip jūs norite,nereikia nerimauti apie tai, kaip padaryti klaidą diegimo metu.Taip pat,ji gali būti lengvai apipjaustyti iki reikiamo dydžio ar formos su žirklėmis ar naudingumas peilis.

Nedidelių Patarimų jums,prašome perskaityti prieš perkant.

✔Atkreipkite dėmesį, kad šis langų plėvelė naudojama tik ant lygių Stiklo Paviršių.Nereikia taikyti ne langas arba langas su kreko ar dulkių. ✔Nepamirškite išimti skaidraus pagrindo, prieš pateikiant ant stiklo. ✔TEMPERATŪRA DĖMESIO!Tai sunkiau įdiegti statinis kabintis langų plėvelė žiemą, nei vasarą.Naudokite plaukų džiovintuvas sušvelninti filmą prieš pateikdami paraišką pagal šaltas oras (atsparumas Karščiui iki 176℉)

KODĖL SU MUMIS:

Diegimo Instrukcijos:

1.Valyti objekto paviršiaus kruopščiai. 2.Priemonė paviršių ir supjaustyti filmą.Palikti papildomą colių marža kiekvienos pusės lengvas reguliavimas. 3.Parengti pakankamai praskiestų muiluotu vandeniu purškimo butelis. 4.Purškimo paviršius su muiluotu vandeniu.Nulupkite skaidraus pagrindo filmas kartu ir trumpą pusėje.Įdiegti plėvelė ant langų. 5.Naudoti valytuvas pašalinti vandens perteklių ir jokių burbuliukų, tylėti taikant filmas.Nuvalykite vandens, naudojant rankšluostį. 6.Apdaila nuo maržos.Čia jums eiti!

Keletas naudingų patarimų jums:

1.Taikant šalto oro sąlygomis: prieš montavimas, pūsti karštą orą į kino naudojant plaukų džiovintuvą sušvelninti filmą iki (atsparumas Karščiui iki 176℉) 2.Filmas veikia tik ant lygaus, švaraus ir lygaus paviršiaus. 3.Pažymėti juosta ant kampo nugaros pusėje (sklandžiai pusėje) greitai pašalinti pagrindo filmas. 4.30 dienų grąžinimo politikos sąlyga.

Žymos: parašas, langų plėvelė, stiklo lipdukas, gėlių tulpių, didelis kabintis filmas, juodos užuolaidos, stabdžių blackout, stotis iš viso, iš viso stotis profesinės, holograph vinilo, filmas langą

Tipas Stiklo Filmai
Plotis 30/45/60/90 cm
Būti taikoma Miegamasis, virtuvė, vonios kambarys, stumdomas duris, langą baldai
Paviršiaus Apdorojimas šilumos perdavimo vinyl
modelis Matinis Magnolija Poveikį, langų plėvelė
Modelio Numeris BP-BLACKTULIP
Kilmės KN(Kilmės)
Veikimo Principas Elektrostatinių adsorbcijos
Medžiaga Vinilo
Funkcija Privatumo Apsauga
Ilgis 80 cm / 150 cm / 250 cm
Prekės Pavadinimas BUNPIG

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai