Nauja
KN Sveikatos Taurinas 99% 200 g Valgomosios Taurinas Milteliai, Taurinas Kristalų Dalelės

KN Sveikatos Taurinas 99% 200 g Valgomosios Taurinas Milteliai, Taurinas Kristalų Dalelės

w127379

€18.03

-2

€20.03

-9 %

Nauja prekė

[Produkto Pavadinimas] Taurinas

[Produkto Šaltinis]] Mikrobinės Fermentacijos

[Pagrindinės Sudedamosios Dalys]] Taurinas

[Gavyba Specifikacija] 99%

[Produkto Charakteristikų] Baltas Kristalų Milteliai

[Produkto Pakuotės] 1kg/Aliuminio Folijos Maišelį; 25kg/už Pluoštas Gali

[Laikymo Sąlygos] Vėsioje, Sausoje, Šviesos ir Aukštos Temperatūros

[Veiksminga Laikotarpio] 24 Mėnesiai

Autoritetingos Trečiosios Šalies Nustatymo (Atsižvelgiant Ženšenio Ekstraktas kaip Pavyzdys)

[Mode Transporto] Express Arba Logistikos, Vidaus Express Atvyksta Per Tris Dienas, Logistikos Atvyksta Per Penkias Dienas.

[Laikymo Sąlygos] Šis Produktas Turėtų Būti Užplombuotos ir Tamsesniame, ir laikomas Sausoje, Vėsioje ir Gerai Vėdinamoje Vietoje.

Xi ' an Shengqing Biotechnologijos Co., Ltd.Yra aukštųjų Technologijų Įmonė, kuri Specializuojasi mokslinių Tyrimų, Plėtros ir Pardavimo Gamtinių Vaistinių Augalų Veikliosios medžiagos ir Medicinos Tarpinės.Tuo Pačiu Metu, Mes Turime Išlaikyti ilgalaikį Bendradarbiavimą su Daugeliu Universitetų.

Bendrovė Turi Puikią Išskyrimas, Atskyrimas, Perdirbimo ir Džiovinimo Technologijas, Turtingą Patirtį Natūralių Augalų Ekstraktai ir nustatė, Puikus Aptarnavimas Sistema.Jos Produktai Yra Eksportuojami į jav, Europos, Artimųjų Rytų, Azijos-Ramiojo vandenyno ir Kitų Penkių Kontinentų Laimėjo Gerą Tarptautinę Reputaciją.

Bendrovė yra Tvirtai Įsitikinęs, Kad Kokybė Yra Gyvybės Įmonės, ir "Patikimos Kokybės ir Aukštos kokybės Paslaugas", Yra Mūsų Įsipareigojimas Kiekvienam Klientui, mes Visada esame Įsipareigoję Teikti Klientams Patikimą Produktų ir Aukštos kokybės Paslaugas, Kad Jie Skubiai Reikia.

Sąžiningumo, Stiprybės ir Produktų Kokybės sianas Shengqing Biotechnologijos Co., Ltd.Buvo Pripažinta, Pramonei.Sveiki atvykę Draugai iš Visų visuomenės Sluoksnių Gyvenimą, Aplankyti, Vadovas ir Verslo Diskusijos.Mūsų Gaminiai Yra Žaliavų Augalų Ekstraktai, Kurie Naudojami Tik kaip Žaliava Perdirbimo ir Gamybos Gatavų Produktų, ir Nėra Tinkamas Asmeniniam Naudojimui.Prašome Pridėti Produktą Pagal Formulę.Jei Norite Įsigyti Šį Produktą, Atstovas Jau Žinomas Produktas Atsargumo priemonių ir Naudojimo Tabu.

Žymos: 1 karatų žiedas, gelis nagų rinkinys, acrygel nagų, Gelis Lenkijos, elite99 nagų lakas, Gelis lakas, nagų polygel, gelis nagų lakas, gelis nagų, diamond lab

Lytis Unisex
Mokestis Vienetas Krepšiai
Pakuotė Maišelis Pakuotės
Prekės Pavadinimas KN Sveikatos
Tiekėjas Xi ' an Shengqing Biologinių Technology Co., Ltd.
Sertifikavimo ce
Tinkamumo Laikas 720 dienų
Svoris 0.20
Kilmės Kinija
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai