Nauja
EB-BE700ABE Didelės Talpos Telefono Bateriją, Skirtą Samsung Galaxy E7 E7000 E700F EB-BE700ABE 2950mAh

EB-BE700ABE Didelės Talpos Telefono Bateriją, Skirtą Samsung Galaxy E7 E7000 E700F EB-BE700ABE 2950mAh

w127801

€7.78

-1.82

€9.60

-18 %

Nauja prekė

Svarbu:

1. Naujosios Ličio Jonų baterijos turi būti VISIŠKAI ĮKRAUTA ir VISIŠKAI IŠSIKROVUSI 2-3 kartus, iki VISIŠKAI KONDICIONIERIAI.Prašome prisiminti, kad nauja Ličio-Jonų baterija pilnas veikimas ir ilgaamžiškumas yra pasiekti tik po 2 į 3 pilnų įkrovimo ir iškrovimo ciklų.Po to, kai jums eiti per 2-3 ciklus, jums niekada nereikės sąlyga, kad jūsų baterija dar kartą! 2. Visų pokalbių ir veikimo laukimo režimu trukmės yra apytikslės, priklausomai nuo operatoriaus tinklo nustatymus, signalo stiprumą, ir pasirinktų funkcijų.Pokalbių ir veikimo Laukimo režimu laikas gali būti mažesnis Analoginį režimą, kaip nurodyta pirmiau. 3. Klientų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Jeigu jums netinka nepalikite neigiamų atsiliepimų iš keršto už sugedusį produktą ar kažką, kad jums buvo ne tikėjomės.Prašome tiesiog susisiekite su mumis per www.pajudek.lt pranešimai ir mes greitai išspręsti klausimą. 4. W holesale pardavėjas yra vertinama labai palankiai.Mes gamyklos profesinės gaminant baterijas .Jei užsakysite mišrių modelių , Pls susisiekti su mumis į priekį.Kaina bus daugiau pagrįstų!Čia yra kai kurie DUK: klausimas : Ar ši baterija yra tikrai originalus?A : Taip, 100% originalus.Mes neturime AAA arba OEM baterijos.Jie abu yra suklastotas, kažkada labai dangerouse vartotojo.

Q : Ar NFC darbą?A : Taip, jei modelis originalus, turi NFC, pas mus kiekvienas modelis turės NFC lustai, kai jūs uždarote su kitais produktais su NFC, kuris dirbs ir duomenų perdavimas wireless.By beje, prašome įjungti NFC fuction jūsų telefono nustatymas.Q : Ar baterija yra nauja?A : Taip, mes tik parduodame naujausius metų originalios baterijos, kai naujas modelis yra kilę iš vėliau kaip iki mėnesio.Jei kai kurios parduotuvės kaina yra labai pigūs, prašome būkite atsargūs, galite patikrinti metalo susisiekti jei jis yra tamsus, panaudojus 1 mėnesiai, kuri turi būti naudojama baterija.Q : Kiek dar laiko gavau prekę ir padaryti stebimų?A : Mūsų visų sklypų naudojimo, oro, pašto laivybos, ir visą stebėjimo įrašus.Į Eroupe normall kaina 15~25 dienas, Amercian paprastai kaina 15~25 dienas.Į Austrilia paprastai kaina 15~25 dienas.Į Braziliją paprastai kainuoti 25~45days.Susisiekite su mumis, Ačiū už jūsų užsakymą.Prašome patikrinti, ar ji turi, bet kokią žalą ar funkcija problema, jei taip, tiesiog susisiekite su mumis per www.pajudek.lt pranešimų paslaugos serverio.Būkite tikri, kad mes prisiimti visą atsakomybę.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite palikti mums Teigiamą komentarą su 5-Žvaigždučių Išsamios Pardavėjo įvertinimų.Jei jūs neturite patenkinti,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes įsipareigojame jums pasiūlyti geriausias produktų ir paslaugų.Tikiuosi, kad turės daugiau galimybių tarnauti jums!

Žymos: bm36 xiaomi mi 5s, e5 sim tray, terakotos, garso onkyo, atveju, mėnulio, saulės, ikebana, so2, iškastinio "nautilus", "samsung" galaxy e7 e700f, aozoom

Prekės Pavadinimas "Samsung"
Originalus ar Ne Originalus
Baterijos Talpa(mAh) 2801mAh-3500mAh
Modelio Numeris EB-BE700ABE
Kokybės Sertifikavimo ce
Suderinamos Prekės "Samsung"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai