Nauja
NEONINIS ŽENKLAS GIBSON GITAROS MUZIKOS Iškaba NEKILNOJAMOJO STIKLO ALAUS BARAS PUB ekranas Parduotuvė, kalėdų Šviesos Ženklų 17*14

NEONINIS ŽENKLAS GIBSON GITAROS MUZIKOS Iškaba NEKILNOJAMOJO STIKLO ALAUS BARAS PUB ekranas Parduotuvė, kalėdų Šviesos Ženklų 17*14"

w128021

€114.76

Nauja prekė

Produkto Informacija

Rėmo dydis

17"W×14"H (Neono vamzdžių dydis yra šiek tiek mažesnis,nei, kad

priklauso nuo formos)

Galia

110V už JAV ir Kanados vartotojams, naudojama 220-240 Europos šalių.Mes\'ll teikti maitinimo sistemą, atsižvelgiant į jūsų šalį.

Spalva

Taip, kaip parodyta paveikslėlyje; jeigu jūs norite kitos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir mes patikrinti, ar mes galime patenkinti jūsų reikalauti.(Atkreipkite dėmesį, kad spalvos gali šiek tiek skirtis nuo foto matote kompiuterio ekrane.)

Pirkėjai ?Prašome Atkreipti Dėmesį:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Grąžinimo Politika:

Visi mes prašome, kad jūs siunčiate prekę atgal tokios pat būklės, ji buvo išsiųsta jums, (be išimčių) ir, kai tik gausime prekę, mes suteiksime jūsų pinigus atgal, 100% garantija, atėmus grąžinimas prekių.JEI tai buvo klaida ant mūsų dalis, mes mokės už Grąžinimas prekių.

Laivybos Sąlygos:

Mes laivas per registruotu oro paštu visame pasaulyje, Išskyrus Kiniją,honkongą, Belgija,Lenkija, Prancūzija, Vokietija,Graikija, Afrika, Meksika.

Paprastai tai užtruks apie 14-30 darbo dienų atvykti. (Pastaba: Kai kurios Europos šalys kaip Malta, Latvija, lenkija, Rusija, Ispanija , Italija ir Brazilija gali užtrukti apie 3-8 savaičių, nes griežtą muitų kontrolę).

Savaitgaliais & vietinis švenčių dienomis nėra skaičiuojamas kaip darbo dienų.Jei jums nereikia gauti prekes per 30 darbo dienų, prašome pranešti mums.

Pardavimo sąlygos

Visos pardavimo galutinis ir nėra JOKIŲ GRĮŽTA - išskyrus atvejus, kai prekė yra labai klaidingai!Jei turite kokių klausimų, prašome klausti prieš siūlymą elementą.Aš darysiu viską, kad susisieksime su jumis artimiausiu metu.

Prašome palikti atsiliepimus todėl, kad aš žinau, kad jūsų prekės atvyko saugiai.Jei aš nepadarė, aš grįžti naudai.Susisiekite su manimi, prieš bet kokį neigiamą arba neutralų atsiliepimą, kaip aš būtų dėkingi, galimybę pareikšti, kad teisinga!

Stengiuosi 100% grįžtamasis ryšys ir 5 žvaigždučių!Ačiū už ieškote!Rašykite man kilo papildomų klausimų.Visus laiškus bus atsakyta per 48 valandas(valstybines šventes netaikoma).Sėkmės!

Žymos: pub baras šviesos, led neoninis ženklas, žuvų kablys, alavo ženklai, padengti gibson, neoninis ženklas, atidaryti led ženklas, gibson, neoninis alaus, populiarus taylor gitara

Vidutinė trukmė (val.) 5432
Prašymas BURIAVIMAS
Pagrindo Tipas 2G11
Savybės neoninis ženklas
Garantija 3 Mėnesių
Šviesos Srautas 432
Modelio Numeris 43
Spalvos Temperatūra Šiltai Balta (2700-3500K)
Prekės Pavadinimas CHEOPS
Sertifikavimo BMK
Elemento Tipas Neoninės Lemputės
Spalvos Temp(K) 43K
Įtampa 110-240V
Kilmės KN(Kilmės)
Spindulio Kampas(°) 423

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai