Tinksky Baby Shower Žaidimai Pin Manekeno Žaidimas Daugkartinio naudojimo Baby Shower Partija Pasisako Plakatas 81x53 cm

w128676

€8.00

-5.78

€13.78

-41 %

Nauja prekė

Aprašymas

Priėmimo aukštos kokybės medžiaga, plakatas yra mielas ir drėgna įrodymas.Jis gali būti įterptas į bet kokio lygaus paviršiaus, pavyzdžiui sienos, stiklo ir kt.Ji negali palikti bet vestige.Puiki Idėja Kūdikio Dušas Šalis Žaidimai.Mėgaukitės savo laiką su šio žaidimo - pin manekeno apie kūdikių.Kokybė ir Pasitenkinimas garantuotas!

Funkcija

- Gamintojas: Tinksky.

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

- Medžiaga: klijuojamas lipdukas.

- Plakato dydis: Apytiksl. 81 x 53 cm (L x W)

- Tai didelis pakuotėje yra 1 plakatas, 1 x užrištomis akimis, 6 x Žindukas Lipdukai, 6 x Saldainių Etiketes, 32 x lipnios Etiketės.

- Prisegti Žindukas Baby Shower Žaidimas.Įdomus ryškių spalvų dizainas, puikiai tinka kūdikių dušas šventės.

- Visi mūsų plakatus priimti aukštos kokybės popierius ir spausdinta su ryškiomis vaivorykštės stilių, spalvų, kurie gali lengvai pritraukti vaikams žaisti.

- Lipdukai yra nuimamas ir daugkartinio naudojimo.Žaidėjai gali užrašykite vardą ant etiketės.

- Kaip žaisti?Vienas dėvėti akių kaukė, imtis žindukas lipdukas ir prisegti jį ant plakato, kuris yra labiausiai artimas, kurie laimėti!Didžiulis nukentėjo Kūdikio Dušas Šalis ar Gimtadienio Vakarėlį.Taip pat gali tarnauti kaip namų dekoracijos, sienų apdaila, kambario dekoracija.

Pakavimo sąrašas

1 x Tinksky Plakatas

1 x Tinksky užrištomis akimis

6 x Tinksky Žindukas Lipdukai

6 x Tinksky Saldainiai, Etiketės

32 x Tinksky lipnios Etiketės

Žymos: dermaroller berniukas, dėžutė gėlė, muaythai, lyčių atskleidžia aplinkosaugos ¾enklelis, animacinių filmų žaidimų plakatai, pin zelda, plakatas sienos, groot baby shower, plakatas tela žaidimų, "serie plakatas žaidimas

Proga Šalis
Medžiaga Kartonas
Modelio Numeris 3514736

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai