45pcs Vejos Robotas Ašmenys Aukso, Titano Danga Vejos Mover Pakeitimo Blade Husqvama Automatinė Juda Mašina Svarbu

w129354

€8.15

-3.49

€11.64

-29 %

Nauja prekė

Savybės:

Patvarus

Vejos robotas ašmenys priima aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagų, kuris pasižymi gera anti-rust galimybė, atsparumas dilimui, stabilumą ir pan.Vejos robotas peilis yra ilgai naudojant gyvenimo trukmę.

Saugus

Dėl stipraus nerūdijančio plieno medžiagos, vejos robotas peilis nėra lengva skaldyti, kai ateina su kieta objektų, tokių kaip akmuo, kuris yra saugus naudoti.Jums nereikia nerimauti, peilis bus skristi staiga ir sužeisti žmonės.

Sharp

Vejos robotas peilis su dviejų menčių aštrių pusė gali atnešti jums daugiau efektyvus pjovimo našumą.Be to, aštrių ašmenų gali pjovimo didesnis vejos plotas, o tai reiškia, kad jis sumažina dažnį pakeisti peilį ir padidina mašinos našumą.

45pcs

Į paketą įeina 45pcs vejos robotas peiliukai, kurie gali pakakti ilgai jums disko pakeitimo reikia.

Titano danga

Vejos robotas peilis su titano danga ne tik valdo kietas, aukso spalvos, bet taip pat turi ilgesnį tarnavimo laiką ir atsparumas dilimui.Vejos robotas peilis yra didesnis kietumas, daugiau lygaus paviršiaus, geriau anti-maurai galimybę ir geresnę šilumos izoliaciją funkcija, kuri gali suteikti jums geriau naudojant patirtis.

Taikymo sritis

Į 1.38*0.71*0.29 colių(L*W*H) vejos robotas peilis su ypatingos formos ir storio yra skirta husqvama automatinė juda mašina.

Specifikacija:

Tipas: vejos robotas peilis

Kiekis: 30pcs/45pcs/90pcs/135pcs

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Spalva: auksinė

Dydis: 35*18*0.75 mm/ 1.38*0.71*0.29 colių(L*W*H)

Neto svoris:

45pcs -210g/ 7.41 oz

Pakuotė:

45* vejos robotas peilis

Žymos: saldainiai grūdų dozatorius, pjovimo geležtės, robotas žaislas, įrašo f, deebot m88, valytuvas, vejos pjovimo robotas, nagų perdavimas, 940 aliuminio, karbiuratorių, vejapjovės

Tipas Sodo Įrankių Dalys
Medžiaga Aliuminio-vario Lydinys
Naudojimas Namuose "PASIDARYK pats"

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai