Natūrali Žalioji Santalas Plaukų Šukos - Ne Statinė Medinė Bauda Dantų Juodųjų Buivolų Ragų Šukos (Žalia sandalmedžio)

w129641

€4.46

-1.25

€5.71

-21 %

Nauja prekė

GEROS SVEIKATOS JŪSŲ PLAUKAI: Aukštos kokybės 100% natūralus Juodųjų Buivolų ragų.Jaučio ragų yra daug natual baltymų ir yra anti-static.Tai padeda sumažinti niežti galvos odą, galvos skausmą ir įtampą.Jūsų plaukai atrodys lygi ir kvepia gera

NATŪRALUS AROMATAS: Pagamintas iš 100% aukštos kokybės originali žalia santalas.Žalia Sandalmedžio aromatas ramina protą, ramina, stresas ir nervinę įtampą.

KOMPAKTIŠKAS DYDIS: Šis šukos yra labai nešiojamų.

PROTINGAS DIZAINAS: Labai patogus laikyti rankoje

PUIKIAI tinka DOVANŲ: dėl savo aukščiausios kokybės ir tauriųjų pobūdžio, Žalia Santalas Šukos gali būti puiki dovana jam ar jai.

Apie Žaliosios Sandalmedžio:

Žalia Santalas yra vienas iš tankiausias ir aukščiausios kokybės mediena pasaulyje ir tai trunka šimtus metų prieš sandałowy subrendus.Tai tik medis pasaulyje, su širdies medienos, kuri skleidžia aromatą, savitą natūralių kvepalų, Santalas, kad truks dešimtmečius.

Žalia Santalas Šukos Privalumai:

Išvengti mėlynės arba grandymo savo galvos: daug minkštesnė ir daugiau poliruoti jaustis nei plastikinės ar metalinės šukos.

Anti-static: mažiau frizz ir užkirsti kelią plaukų lūžimo nuo statinės.

Padėti stimuliuoti galvos odą ir paskatinti plaukų sveikata: platina aliejai tolygiai per visą plaukų pabaigos, suteikia jūsų plaukams žvilgesio ir blizgantis atrodo.

Išvengti plaukų sausumas: sumažinti padalinta pabaigos žalą ir plaukų lūžimo.

Sandalmedžio aromatas ramina protą, ramina, stresas ir nervinę įtampą, pakylėja nuotaiką ir hidratai yra jautri arba senstančiai odai.

spalva: Pirminės medienos spalva+juoda

Medžiaga: žalia santalas, black Ox ragų

dydis: 12 x 5 cm

Pakuotė:

1X Žalia santalas šukos

Pastaba: šukos ant nuotraukos yra šviesa, kuri buvo pastebėtas ilgą laiką.Kai tai atitinka temperatūros, palaipsniui ji tampa žalia.Jei pirkėjas gauna šukos, nėra pradžios ir pamatyti temperatūra.Tai nėra taip žalia spalva yra dalinis.Silpnas, kai galite būti tikri, kad po kelių dienų, šukos bus žalias, tai unikalumą žalia santalas, ir ten yra kvepalų!

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: vyrų barzdos šukas, medinės šukos, didelis jaučio ragų, vyrai elektrinės šukos, šukos medis, atgal vyriais, cs plaukų šukos, moteris medinės šukos, sandalmedžio smilkalai, šukos ragų

Medžiaga Mediena
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Žalia santalas šukos
Dydis 12 x 5 cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai