Automobilių Plovimo Sodo Žarnos Putų Pistoletas, Automobilių Valymas, Sniego Putų Lance Automobilių Vandens, Muilo Putų Purkštuvas Žemo Slėgio Bakstelėkite Putų Pistoletas

w130157

€16.27

Nauja prekė

Bakstelėkite Vandens Plovykla Putų Pistoletas

Aprašymas:

Putų pistoletas yra skirtas daugkartinio naudojimo – putų ir vandens , puikiai tinka plauti savo automobilį/ motociklą ir laistyti savo gėlių ir augalų.Jis daro jūsų skalbimo užduotis smagu ir lengva, tiesiog pridėti savo standartinių sodo žarna, ir jis yra pasirengęs eiti.Nereikia papildomos įrangos ar sunkiųjų mašinų.Patogus dizainas padės jums įsimylėti šį putų patrankos ir jūsų skalbimo užduotis!

Pakuotės Turinys:

1* Purškimo pistoletas su sodo žarna greitai įmova

1* Putų lance

1* Butelis 1000ml

Specifikacija:

Spalva: Juoda ginklą, Mėlyna, putų pistoletas, Pusiau permatomas buteliukas

Medžiagos:

PP - Purškimo pistoletas & Putų Lance

DTPE Buteliuko

Neto Svoris: 0.45 Kg

Gaminio dydis: 38cm L x 11cm x 19cm H

Pakuotės dydis: 16cm L x W x 13cm 22cm H

Savybės:

Žemo Slėgio Putos, Montažinės – Nereikia maitinimo.Tiesiog prijunkite jį į savo bakstelėkite.Putų Pistoletas padaryti labai putų skalbimo savo automobilį ar kita įranga.Vandens slėgis tarp 2-6 bar (30~90 psi)

Atnaujintas Dizainas - Atnaujintas dizainas ir rafinuotas Vidaus komponentai pagaminti daugiau putos su mažiau muilo.Pagaminti su aukščiausios kokybės medžiagos garantuoja patvarumą, ir nepralaidi vandeniui.

Keli Naudoti ir Universalus - Pirma, ji gali būti naudojama purškimo putų; Antra, ji gali būti naudojama vandens gėlės ir augalai, ir plauti automobilio/ motociklo/ grindų/ lange/ važiuojamosios dalies ir pan., išėmus putų pistoletas.

Galingas ir Ergonomika Purškimo Pistoletas purškimo pistoletas yra pagamintas iš cinko lydinio, padengtas juoda gelis, be sunkiųjų, stiprus ir vandens srovės galingas, ergonomiškas dizainas ir minkšta konstrukcija suteikia jums patogesnę vartotojo patirtį.

Lengva Naudoti - Su standartine jungtis dizainas, tinka dauguma standartinių sodo žarna ir maišytuvai, nereikia slėgio plovimo ar sudėtingų diegimo.Pridėti muilas, lengvai prijunkite vandens tiekimo žarną ir sukelti putos akimirksniu.

Sandari - Aukštos Kokybės ir Tiksli Jungties užtikrinti sandarumą plovimo pistoletas ir sandari ryšį su žarna.

Du kartus Filtrai – Metalo laidinio filtras pabaigos, putų pistoletas, filtras dalelių filtras ant pabaigos pick-up vamzdis, filtras dalelių muilas.Niekada nulio savo automobilį.

Lengvai Rankena Butelis - Naujas Ergonomiškas Buteliukas su talpa 1 litro (33 oz) , didelė anga lengvai pildymo.Butelis su matavimo ženklas yra permatomas, ir jūs galite pamatyti, poilsio šampūnas.

Dvi Jungtys – G3/4" Moterų ir standartinių sodo greitoji jungtis, tinka jūsų sodo žarna

Žymos: lavor wash, eva putos vandens pistoletas, putų pistoletas, automobilių poveikis, purkštuvas, reguliuoti sniego putų lance, ar putų antgalio, acoust putų, elektrinis vandens srove, gun metal pistoletas

Prekės Pavadinimas LOKYS JĖGA
Rankenos Tipas Palmių Tipas
Kilmės KN(Kilmės)
Vandens Purškimo Tipas Vandens Storymėje
Su Vandens Vamzdžiai No
Antgalio Medžiaga Inžinerijos Plastiko
Korpuso Medžiaga Inžinerijos Plastiko
Sąsaja Medžiaga Inžinerijos Plastiko

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai