DUOMENŲ VARLĖ Wireless Gamepad Sony Playstation3 Gamepads PS3 PC Joystick Žaidimų Valdiklis "Bluetooth" Dviguba Vibracija

w130270

€12.31

-4.78

€17.09

-27 %

Nauja prekė

8 Bitų Retro Vaizdo Žaidimų Konsolės

Built-in klasikiniai žaidimai platų asortimentą aukštos kokybės žaidimai yra prieinami jums pasirinkti iš be parsisiųsti ir įdiegti.Retro Klasika Vaizdo Žaidimų Konsolės yra puikus pasirinkimas kiekvienam.Ji leidžia kiekvienam patinka laimingas vaikystėje iš savo tėvų.Dvigubai smagu su 2 valdikliu Jautrus ergonomiškas dizainas, Jūs galite pasidalinti savo draugais ir šeima, su draugais.

Mini 620 Retro Vaizdo Žaidimų Konsolės

PS1 Mini 620 retro vaizdo žaidimų konsolės, du kartus gamepad 8 Bitų paramos AV Ooutput šeimos TV vaizdo žaidimą .Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su savo gerais draugais ar šeima, prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

Belaidžio Retro Šeimos Vaizdo Žaidimų Valdiklis

Patobulinta versija, konstrukcija leidžia dvi gamepads atrodo daugiau glausta ir turtinga, suteikiant retro jaustis.Jei norite žaisti klasikiniai žaidimai su savo gerais draugais ar šeima, prašome pasirinkti vieną!Jis gali patenkinti savo reikalavimus!

Buy 1 Get 4 Dovana

Jei jūs pirkti mūsų Belaidžio "Bluetooth" Gamepad Kreiptuku Mando PS3, jūs galite gauti mūsų dovanų paketą!

Belaidžio Žaidimų Valdiklis Skirtas Sony Playstation 3

Gamepad PS3 Joystick Žaidimų Valdiklis "Bluetooth" Gamepad Dvigubos Vibracijos Nemokamas Pristatymas.

Pastaba:PC gali būti prijungtas per duomenų kabelį.Prašome prijunkite duomenų kabelį prie rankenos pirma, tada prijunkite duomenų kabelį į PC.

Pastaba: PC gali būti prijungtas per duomenų kabelį.Prašome prijunkite duomenų kabelį prie rankenos pirma, tada prijunkite duomenų kabelį į PC.

Suderinama su:PS3

Galima įkrauti bet kuriuo metu per PS3 sistemą, naudojant " mini USB kabelis

Prekių aprašymus

1: visiškai naujas ir aukštos kokybės 2: Belaidę "Bluetooth" Žaidimų Valdiklis PS3 3: Pastatytas Rechgargeable Ličio Jonų baterija.

Produkto Aprašymas

1: Šis pakeitimas arba add-on nuotolinio valdymo pultas, kuris veikia su visomis PS3 originalius ir plonas. 2: Featuring visas funkcija kaip ir reikėtų tikėtis su puikiais kainą. 3: Aukštos kokybės "bluetooth" valdiklį Playstation3 PS3. 4: sixaxis Belaidis valdiklis naudoja "Bluetooth" technologiją, belaidžio žaidimą. 5: Galima įkrauti bet kuriuo metu per PS3 sistemą, naudojant " mini USB laidas.

Aprašymai

1: 4 būdas mygtuką su 2 analoginis valdikliu . 2: Ergonomiškas dizainas ir lengvas naudojimas . 3: Suderinamas su:PS3

Paketų Sąrašo:

1 * Belaidis "bluetooth" valdiklį 1* USB kabelis 2*Nemokamai lipdukas

Atsiliepimai

DUK: (Dažnai anwsers klausimų iš pirkėjų)

Q: Ar ji turi vibracijos?

A: Taip,mielas drauge ,tai dviguba Vibracija.

Q: ar galiu prijungti jį prie KOMPIUTERIO?

A: Taip,mielas drauge ,ji tinka PS3 ir PC..

Q: koks prietaisas, ji palaiko?

A: Suderinamas su:PS3.

Q: tai belaidis valdiklis?

A: Taip,Tai yra belaidžio "bluetooth" valdiklį.

Q: Kaip aš galiu imti ji ?

A: integruota Įkraunama Ličio Jonų baterija.Galima įkrauti bet kuriuo metu per PS3 sistemą, naudojant " mini USB laidas.

Gera Kokybė ir Geras Aptarnavimas

Gerbiami klientai, nes dabartinė tvarka yra ne piko, siekiant, kad, visų logistikos sandėliai yra beveik pilni, o transportavimo senėjimo metu bus lėtesnis nei sutartą laiką!Reiškinys kliento sklypo nuostoliai bus labai rimta, turinčių įtakos įprastas pristatymo laikas!DUOMENŲ VARLĖ gali grįžti į savo pusę kuo greičiau jūsų mylimasis produktus.Atlikome išsamius motyvus dėl transportavimo senėjimo ir transporto saugos įvairių logistikos kanalai.Kartu su mūsų patirtimi, per pastaruosius keletą metų, mes manome, kad www.pajudek.lt Stovėti Laivybos geriausiai tinka!Sąžinės rekomenduojama!

NEMOKAMAI SHIPPINE DAUGIAU NEI $299

Žaidimų Ausinės PS4 Ausines

Mes naudojame pliušinis dirbtinės odos ausų pagalvėlės šios ausinės ir storio akytojo dizainas suteikia minkšta ir kvėpuojanti jaustis!Ilgalaikio naudojimo galvos be jokios prasmės slėgio, vieta mikrofonas gali skatinti aiškus bendravimas su kitais žaidėjais žaidimo metu, svarbiausias dalykas yra, kad jums gali nusimesti, siekiant sutaupyti vietos kai nenaudojamas!

Mobiliųjų Telefonų Žaidimas Gamepad Už Pubg

Puikus keturių piršto operacija.Į žaidimą, du sukelti ant rankenos yra atsakingas už kuria ir šaudymo.Galite greitai atidaryti, kuria didinamąjį stiklą ir tada šaudyti priešų, o juda ir siekiama.Patirtis nekilnojamojo žaidimas jaustis su integruota rankena kontrolierius!Leiskite jums jaustis patogiai, o ne pavargę, žaidimo metu!

2.4 G Bevielio Žaidimų Valdiklis

Džiaugsmingai naudojasi masyvi žaidimų rinką ir remti "android" žaidimų platforma.Ji taip pat remia klasikiniai žaidimai.Žaidimo valdytojas tinka Xbox Vienas/VNT sistema Win7, Win8 /Win10/Android Mobilusis Telefonas (PS3.

Žymos: rožinė ps3 gamepad, žaidimo mini pc, kontrolės kulka, žaidimas ps3, Kontrolės, data varlė, kreiptuką pc, wireless gamepad, nr wireless gamepad, kontrolės pc

SONY Modelis playstation3
Vibracija Dviguba vibracija
Funkcija belaidžio "bluetooth" ryšio gamepad
Originali Dėžutė NO
Suderinamos Prekės/Modelis Sony
Compatible1 Sony Playstation 3
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Suderinama 2 PC
Modelio Numeris ZSL09JAAY03
Tipas Gamepads
Sertifikavimo NĖRA
spalva 9 Spalvų
Stilius Belaidžio Žaidimų Valdiklis
Prekės Pavadinimas DUOMENŲ VARLĖ
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai