DarKWalker Klaviatūrą ir Pelę Konverteris PS4/XBOX VIENAS/Nintendo Jungiklis Šaudymo Žaidimai PUBG/APEX Legendos/Call of duty

w130901

€6.76

-18.28

€25.04

-73 %

Nauja prekė

【Pranešimas】

(1) jeigu produktas gali ne remti savo klaviatūrą ir pelę, prašome prašyti pagalbos iš jav. (2) Adapterį, galite tinkinti pagrindines mapping klaviatūros ir pelės.Programinė įranga gali būti įdiegta "Windows" KOMPIUTERĮ(10/8/7/XP). (3) Gali tekti atnaujinti programinę aparatinę įrangą atnaujinus naujausia sistemos versija Jungiklio. (4) Xbox Vienas / PS4 valdytojas privalo būti oficialus valdytojas, mūsų adapteris gali ne remti kitas prekės Xbox Vienas / PS4 valdytojas. (5) Galite grąžinti arba grąžinti dėl bet kokios priežasties, pakeisti arba pakeisti visus kokybės klausimas per 3 mėnesius.Prašome e-mail į mus dėl bet kokios priežasties.

PRODUKTO SAVYBĖS

(1) Suderinamos 【Xbox Vienas】【PlayStation 4】【Jungiklis】. (2) Žaisti žaidimus su klaviatūra ir pele ant šių žaidimų konsoles. (3) Suderinamas su dauguma laidinio / 2.4 GHz klaviatūros ir pelės. (4) Kabelio Ilgis: 0,5 M (5) keturios USB adapteris ne tik konkretų įrenginį, galite įjungti Valdiklį, Klaviatūrą ir Pelę į usb taip, kaip jums patinka.

KAIP NAUDOTIS XBOX VIENAS

(1) Prisijungti klaviatūros ir pelės adapterį. (2) Prijungti Xbox Vienas Valdytojas(maitinamas statusą) į adapteris per USB cablea USB laidas(krauti ir sinchronizavimo kabelis. "mokestis tik laidą" neveiks). (3) Prijunkite KMAX1 adapteris Xbox Vienas Konsolės. (4) Ir palaukite apie 10 sekundžių, pradėti žaisti žaidimus su klaviatūra ir pele pagal pagrindinius paskirstymo vadovas diagramas apie vadovą. (5) koreguoti pelės greitį, galite paspausti "F3", kad sumažintumėte arba "F4" padidinti Pelės Greitį.Skelbimas: Xbox Vienas duomenų valdytojas turi būti "Microsoft" Oficialiai Xbox Vienas duomenų Valdytojas, mūsų adapteris gali ne remti kitas prekės Xbox Vienas duomenų Valdytojas.

KAIP NAUDOTI APIE PS4

(1) Prisijungti klaviatūros ir pelės adapterį. (2) Prijunkite PS4 Valdytojas(maitinamas statusą) su adapteriu, USB laidas(krauti ir sinchronizavimo kabelis. "mokestis tik laidą" neveiks). (3) Prijunkite KMAX1 adapterį su PS4 Konsolės. (4) Ir palaukite apie 10 sekundžių, pradėti žaisti žaidimus su klaviatūra ir pele pagal pagrindinius paskirstymo vadovas diagramas apie vadovą. (5) koreguoti pelės greitį, galite paspausti "F3", kad sumažintumėte arba "F4" padidinti Pelės Greitį.Skelbimas: Į PS4 kontrolierius turi būti "Sony" Oficialiai PS4 Valdytojas, mūsų adapteris gali ne remti kitas prekės PS4 Valdytojas.

KAIP NAUDOTI JUNGIKLIS

(1) Prisijungti klaviatūros ir pelės adapterį. (2) Prijunkite KMAX1 adapteris su Jungikliu Konsolę. (3) Atlikus aukščiau nurodytus veiksmus, paspauskite "Ctrl" +2" klavišų kombinacija klaviatūroje įjungti SWTICH Režimu. (4) Ir tik tada pradėti žaisti žaidimus su klaviatūra ir pele pagal pagrindinius paskirstymo vadovas diagramas apie vadovą. (5) koreguoti pelės greitį, galite paspausti "F3", kad sumažintumėte arba "F4" padidinti Pelės Greitį.Skelbimas: (1) Įjunkite "PRO Valdytojas Laidinio Ryšio" pasirinkimo Jungiklį. (2) ŽINGSNIS: Eiti į "Nustatymai" - "Valdikliai ir Jutikliai" ir spauskite "Apie" "PRO Valdytojas Laidinio Ryšio". (3) Jei Jungiklis yra modernizuotos sistemos versiją, mūsų produktas, gali tekti atnaujinti programinę aparatinę įrangą, jūs galite susisiekti su mumis.

Pakuotė

Pakuotės Turinys: 1x Adapteris 1x Naudotojo Vadovas Pakuotės Matmenys: 5,9 x 4.2 x 1,6 cm Svoris: 4 uncijos

Žymos: kontrolės žaidimas, ps4 4 gamepad, pubg xbox vienas, apex legenda, flydigi gamepad, joycon nintendo, žaidimas ps4, kontrolės ps4 belaidžio, gamepad, nintendo ds, vienas xbox

Prekės Pavadinimas DarKWalker
Sąsajos Tipas USB
Tipas Gamepads
Pakuotė Taip
Modelio Numeris FO214
Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai