Juvelyrų Micro Mini Dujų Mažai Žibintuvėlis, Suvirinimo, Litavimo, su 5 Patarimai, B88 Micro Mini Dujų Mažai Žibintuvėlis, Suvirinimo, Litavimo Rinkinys, Suvirinimo

w131077

€12.74

-2.61

€15.35

-17 %

Nauja prekė

Aprašymas

Šis suvirinimo degiklio rinkinys yra tinkamas suvirinimo visų rūšių tikslumo produktų, tokių kaip auksas, sidabras, K, aukso, platinos, paladžio, vario, švino, alavo lydinio suvirinimo ir kai kurie meno ir amatų, ir kitomis metalo.Šis mažas žibintuvėlis yra lengvas, tikslieji meistriškai hardin fakelas leidžia dirbti lengvai ir tiksliai nedideliuose plotuose.

Savybės

- Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje.

- Medžiaga: metalas.

- Dydis: 21 x 15 x 6 cm.

- Neprilygstamą lankstumą, veikia su bet kokia komerciškai naudojamas kuras dujos: acetileno, vandenilis, propanas ir propenas, ar gamtinių dujų, ir stipri, lanksti žarnos jungtis prie bet kokios standartinės slėgio reguliatorius.

- Pakeisti liepsnos ilgis jo/jos konkrečius reikalavimus, koreguojant deguonies ir kuro dujų vožtuvai, žibintuvėlis kūno.

- Šis mažas žibintuvėlis yra lengvas, tikslieji meistriškai hardin fakelas leidžia dirbti lengvai ir tiksliai nedideliuose plotuose.

- Lengva valdyti, reguliuoti liepsnos intensyvumą, kad jūsų operacijos daugiau patogus ir lankstus.

- Brangusis pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas,monitorių šviesumas,rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą.Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti!Ačiū!

Žymos: dujų fakelas litavimo metalo, litavimo degiklis, 6 mikro litavimo, dujų geležies lydmetalis, tig suvirinimo degiklis, mig suvirinimo degiklis, degiklis turistų, raundas dujų fakelas, apsimesti, pagalbos pirmasis rinkinys

Tipas Kita
Prekės Pavadinimas WINOMO
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai