Originalus Apple iPhone X Naudojami Mobilieji telefonai 64/256 GB 5.8" A11 " IOS " Heksa core 12.0 MP Dual Atgal Kamera, Atrakinta 4G LTE Mobiliojo Telefono

w131234

€382.71

-164.01

€546.72

-29 %

Nauja prekė

Perskaitykite prieš tai, kad:

① Telefonas bus parama įvairių kalbų.Prašome leiskite mums žinoti, ką kalba, ar jums reikalinga jei nesate tikri, ar telefonas turi jį ar ne.

② Vidinę atmintį, bus mažiau nei specifikacijoje, nes dalis jo bus okupuota built-in sistemą ir programas.Pavyzdžiui, ROM, yra 32GB, tačiau tik 30~31GB gali būti naudojamas, tai yra normalu.

③ Mes bandymo telefono funkcija galite paprastai dirbti prieš vežimą.Mes negalime priimti bet kokį ginčą su tos priežasties, kad telefonas nėra naujas ar padirbtas produktas.

④ Baterijos efektyvumo restauruotas arba naudotas telefonas bus mažesnė negu standartas.Paprastai tai turėtų būti iki 80%~90%.Mes neprisiimame jokios bandymas iš trečiosios šalies paraiškos.

⑤ Visi priedai naudotas ar restauruotas telefonas nebus originalus.Bet koks ginčas dėl "Netikras priedai", nebus priimami ir bus grąžintas tokios situacijos.

⑥ , Prašome leiskite mums žinoti, visų pirma, jei yra kokių nors problemų dėl jūsų telefono.Bet ardyti ar remontuoti nei pirkėjas, nei remontas parduotuvę be mūsų sutikimo bus laikomas žmogaus sukeltų problemų, mes neprisiimame jokių ginčų ar grąžinamosios išmokos, dėl tokios situacijos.

⑦ Naudotas ar restauruotas telefonai nepalaiko vandeniui.Bet koks ginčas dėl vandeniui funkcijos tyrimai bus laikomas žmogaus sukeltų problemų, ir mes neprisiimame jokių ginčų ar bet grąžinamosios išmokos, dėl tokios situacijos.

⑧This produktas nėra muito,ir pirkėjui reikia responable priėmimo įforminimas ir mokėjimo muitų mokesčiai.Jeigu jums tai,prašome pirkti.

⑨ Visus iphone " gali būti atnaujinami paprastai, tačiau prašome įsitikinkite, kad padaryti, kad prijungus prie kompiuterio.Priešingu atveju tai gali būti gedimas, dėl baterija išsikrovė arba WiFi stabilumo, ir telefonas bus niekada būti įjungtas po to.Nemokama garantija taip pat negalioja.

⑩The priedai yra nauji ir aukštos kokybės kopija.Mes neprisiimame jokių ginčų dėl priedai.Jeigu jums tai,prašome pirkti.

⑪In apskritai, mes išsiųsti baltos spalvos mobilųjį telefoną, dėžutė be LOGOTIPO siekiant išvengti muitinės kontrolės.Jei norite, originalus telefonas, dėžutė su LOGOTIPU, prašome palikti mums pranešimą po užsakymo pateikimo, ir mes pasistengsime ją patikrinti prieš pristatymas.

Pakuotė:

1*iPhone

1*įkrovimo kabelis

1*produkto dėžėje

1*adapteris

1*telefono dėklas

1*Mobiliojo telefono stovas

1*Žiedo laikiklis

1*grūdintas filmas

Žymos: skambinkite iphone 12, mobilicity atrakinta telefonai, att telefonai, ne 8 t, coquz iphone se 2020 m., iphone 8 martphone, "android" mobil telefono, atveju iphonex, atveju iphone8, mobil telefono

Įkrovimo Galia 20W
Įkrovimo Sąsają Tipas Linghting
Ekrano Dydis 5.8
Ekrano dydis diapazonas Vidutinės (6-6.49")
NFC Taip
Pikselių Priekinė Kamera 7MP
CPU Branduolių Kiekis Heksa Core
Optinis Priartinimas 2X
Budėjimo Laikas Iki 200 Valandų
Baterijos Talpa Diapazonas <3000 mAh
Priekinė Kamera Kiekis 1
ROM 256G
Greitas Įkrovimas Nonsupport
Ekrano Rezoliucija 2436x1125
Baterijos Tipas Ne Nuimamas
Galinio Vaizdo Kamera Pikselių 12MP
Jutiklinis Ekranas Taip
Sertifikavimo CE
Kalbos Arabų
PROCESORIAUS Modelis "APPLE"
Parama Didmeninė/Dropshipping
"Apple" Modelis "Apple" A11 Bionic
Telefono Pavadinimas "iPhone" X Smartphonach
belaidžio įkrovimo No
Prekės Būklė panaudota
Veikimo Sistema "Android"
Biometrinių Technologijų Veido Atpažinimas
3.5 mm Ausinių Prievadas No
Vidaus 64/256 GB
SIM Kortelės Kiekis 1 SIM Kortelės
Baterijos Talpa(mAh) 2705
RAM 4GB
Kilmės KN(Kilmės)
Galinio Vaizdo Kamera Kiekis 2
Ekrano Tipas Visą Ekraną
Spalvos Sidabrinė/Juoda
Dizainas BARAS
Prekės Pavadinimas SOYES

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai