LEIZHAN Micro USB "Flash" atmintinė 128 gb "Samsung Galaxy S7/S6/S5/S4/S3/Xiaomi/Meizu/ "Huawei" Memory Stick Photostick USB Drive 64gb

w132063

€4.97

Nauja prekė

Suderinama su visais išmaniaisiais telefonais ir planšetiniais kompiuteriais su micro-USB prievado ir OTG funkcija.Pastaba: Tik palaikymas išmaniuosiuose telefonuose su OTG funkcija.Kokybės tyrimus : Visi mūsų produktai bus tikrinami prieš pristatymas.Ir mes priimti labiausiai autoritetingas bandymų programinės įrangos H2test užtikrinti savo funkciją.Kaip naudoti : yra du būdai, kaip perkelti duomenis į šį USB flash drive, dėl skirtingų telefonų.Taip 1: 1.Prijunkite USB "flash" diską į savo telefoną, ir tūptinės pirštu žemyn, telefono pradiniame ekrane pranešimų skydelyje. 2.Bakstelėkite informacijos, kaip "General USB Ratai", "USB" arba "OTG" įspėti, jūs pamatysite, kai kurias esamas katalogai . 3.Spustelėkite aplanką atidaryti failus, pasirinkti failus "kopija" arba "perkelti į" aplanką, į kurį norite.Glide pirštu žemyn, telefono pradiniame ekrane rodyti pranešimus skydelyje atgal į "General USB Diską" išstumti arba pašalinti "flash" atmintinę.

Būdas 2: 1.Po to, kai jūs prijunkite jį į jūsų telefoną, pažvelgti į viršų jūsų telefono USB simbolis, jis sako, "USB" prijungti.Eikite į "Mano Failai" pasirinkite vaizdo įrašus, nuotraukas ar garso įrašuose jūs pamatysite, kad jūsų failai yra. 2.Spauskite "Kopija" arba "Perkelti" breaking down meniu, ekrano viršuje, dešiniajame kampe, tada eikite į aplanką, į kurį norite perkelti savo failus.Viršuje/apačioje pamatysite 'Įklijuokite Čia", kai tik tai atliksite, jūsų failai bus nukopijuoti ar perkelti į aplanką. 3.Glide pirštu žemyn, telefono pradiniame ekrane rodyti pranešimus skydelyje atgal į "General USB Diską" išstumti arba pašalinti "flash" atmintinę.

Dažnai Užduodami Klausimai :

1. Kodėl aš nusipirkau 8GB USB, bet kompiuteris parodyti, kad jis yra maždaug 7,4 GB?

Nes: * ar "Flash" atminties gamintojai naudoja dešimtainė aritmetika:

1KB=1000Bit, 1MB = 1000KB, 1G = 1000MB Apskaičiuota, operacinės sistemos, naudojant dvejetainė aritmetika:

1KB=1024Bit, 1MB = 1024KB, 1GB = 1024MB

Kad yra, kodėl yra kai kurie skirtumai tarp ekrano gebėjimus ir vardinės talpos "flash" atminties produkto.Ir skirtingose gamyklose gamins skirtingus gebėjimus, USB "flash" diskai.Taip, tai yra normalu, kad mažai talpos nuokrypis!

Taip, tai yra normalu, kad mažai talpos nuokrypis!

Taip, tai yra normalu, kad mažai talpos nuokrypis!

8GB = apytiksliai 7.4 GB-7.6 GB

16GB = apytiksliai 14GB-15GB

32GB = apytiksliai 28GB-30GB

64GB = apytiksliai 58GB-60GB

*Prašome atkreipti dėmesį, kad: Mūsų USB flash drive yra realių galimybių,jūs galite naudoti H2text į tekstą.H2text yra labiausiai autoritetingas bandymų programinės įrangos pasaulyje.

2. Kodėl įrenginys nėra pripažinta?

Paprastai, kai jūs prijungiate USB diską prie kompiuterio, ji bus įdiegiama tvarkyklė automatiškai.Jei jūsų USB "flash" atmintinę neatpažįstamas, prašome išjungti ugniasienę ir antivirusinę programinę įrangą savo kompiuteryje ir pabandyti ir iš naujo.Jei jis vis dar gali ne darbas,prašome susisiekti su mumis, mes padėsime jums išspręsti šią problemą.

Patarimai: šis produktas nėra tinkamas "iPhone".

Prekės Ženklo Istorija :

"LEIZHAN" bendrovė yra įsikūręs Hua Qiang Bei Šendženas centre elektroniniame pasaulyje."LEIZHAN" skiria suteikti aukštą kokybę ir konkurencingą kainą visiems klientams visame pasaulyje.Įskaitant OTG USB atmintines, Metalo USB "flash" diskai,Medinės USB pen drives,Plastikiniai USB "flash" diską,Silikoninė USB pen drives ir Krištolo, USB "flash" diskai ir kt.Mes teikiame daugiau nei 200 rūšių, USB "flash" diskai, kurių talpa 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB, tokių kaip mielas gyvūnų, USB atmintines,animacinių filmų USB minisions, metalinis tušinukas diskai, lazdos ir t.t.Mes galime padėti klientams spausdinti arba įspausti logotipas, jei jie nori.Mes turime puikią komandą, jie bandys jas geriausia išspręsti visas jūsų problemas.Esame patikimas daug pirkėjų iš viso pasaulio!Have a nice apsipirkti mūsų parduotuvėje!

Garantinis Aptarnavimas :

1. Mes tikimės, kad jūs galite gauti savo prekes labai labai greitai.Tačiau, jei jūs negalite gauti savo prekes po apskaičiuota, laivybos laikas, susisiekite su manimi, pirma prieš atvirą ginčą, ok?Mes patikrinti sklype jūs ir mes jums grąžinti visą arba išsiųsti jums naują, jei sklypas yra pamestas ant kelio.

2. Kai galite gauti informaciją apie mūsų produktus,prašome palikti mums, bet blogų atsiliepimų, jei prekės yra kokybės problemų ar gauti trūkumas, prašome susisiekti su manimi, mes padėsime jums išspręsti šią gavęs įrodymus, jeigu jums.

3. Jei jums patinka mūsų prekes, kad bus labai gražus palikti mums gerų atsiliepimų norėdami mus paremti !!!

Žymos: meizu telefono, antspaudas usb flash drive, samsung ispanija, "android" ir "samsung" usb "flash" atmintinę, photostick, "pasidaryk pats" flash " atmintinę, lexar sandisk usb flash drive, hp proliant, usb stick, galaxi

Sąsaja USB "Flash" Atmintinę Pen Ratai OTG Pendrives Išmaniųjų Telefonų
Produkto Tipas Daugiafunkcinis
Prekės Pavadinimas leizhan
Sertifikavimo CE
Išorės Saugojimo Talpa 4GB 8GB 16GB 32GB 64GB 128GB
Produkto Svoris 11g
Šifravimas No
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Universalus išmanųjį Telefoną, OTG, USB, Skirta "Android" telefono Sistema
Sąsajos Tipas USB 2.0
"Android" Kaupiklis flash diskas Samsung Galaxy S7/S6/S5/S4/S3/Xiaomi/Meizu/HTC/Nokia
photostick peršokti ratai
Pakuotė Taip
OTG tinka Išmaniųjų Telefonų "Android" Telefonas
Stilius Stick
"Android" Telefono Stick Telefonas Nuotrauką Stick
Flash Diskas Išmaniųjų Telefonų OTG, USB "Flash" Diską
Patekimo į rinką laikas Gruodis 2016
spalva Mėlyna/Žalia/Raudona/Violetinė/Sidabrinė/Geltona
Modelio Numeris USB "Flash" Atmintinę 20190220
Medžiaga Metalo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai