Pakeitimo Įkrovimo Dokas " Samsung Galaxy Žiūrėti/Įrankių S3 Classic/Pasienio Smartwatch (Juoda)

w132587

€6.41

-1.41

€7.82

-18 %

Nauja prekė

Pakeitimo įkroviklis, skirtas Samsung Galaxy Žiūrėti/ Įrankių S3 Classic / Siena.PASTABA: Šis įkroviklis gali ne remti nemokamai su Tizen Edition 3.0.0.2. Tik tinka Samsung Galaxy Pavarų S3 Classic / Siena, kurie netelpa į jokių kitų modelių.

Padaryti jūsų gyvenimą lengviau ir patogiau, galite įkrauti savo smart žiūrėti namuose, biure, automobilių arba dėl kelionės.

Aukštos kokybės ir lopšio dizainas, jaustis patogiai ir saugiai, su humanization dizainą naudoti.PTC (Elektros Apsaugos Viduje) išlaikyti jūsų "Samsung" Galaxy Pavarų S3 Classic / Pasienio saugaus iš daugiau nei dabartinio arba per įkrovimas prijungus ji galios šaltinis.

PASTABA: standartiniai dabartinis "Samsung" Įrankių S3 yra 380ma, todėl patariame naudoti kištukas su 5V/500ma(kompiuterio arba USB jungties) įkroviklio darbo gyvenimą.Arba galite naudoti 5V/1A plug imti.Prašome nesijaudinkite, kad rinkėjas gali sušilti, o mokesčių, tai normalus reiškinys.Ir prašome atjunkite kroviklį, po apmokestinimo išvengti nereikalingų atšilimo.

Suderinamas Su: Samsung Galaxy Pavarų S3 Classic / Siena

Spalva: Juoda

Medžiaga: Plastikas

Kabelio Ilgis: 3.3 ft / 1m

Skersmuo 42mm, aukštos 49mm

Pakuotės Turinys:

1 * Įkrovimo Dokas

1 * Įkrovimo Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: elektrinis laikrodis retro, elektros gnybtai, bdsm, nemokamai nerti rankšluostį, treneris atgal pakuočių vyrams, nemokamai sujungia makiažas, chlfren smart tablet, treneris varžtai bunnings, nemokamai saugumo kameros, chlamydia greitas testas

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas QAIXAG
Tipas Įkrovikliai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai