Nauja
Favoritas dantų pastos dozatorius, kūdikių dantų pastos laikiklis, dantų šepetėlį turėtojas, dantų pastos dozatorius

Favoritas dantų pastos dozatorius, kūdikių dantų pastos laikiklis, dantų šepetėlį turėtojas, dantų pastos dozatorius

w132657

€10.91

Nauja prekė

Gyvenimas susideda iš smulkmenų-teigė garsus posakis.Ir tai yra daug būdų, kaip tiesa, nes dažnai tai priklauso nuo to, kas mums atrodo mažų dalykų, nuo nuotaikos priklauso.

Tam, kad diena būtų sėkminga, pageidautina, atsistokite, kas vadinama "nuo tos kojos", tada,, mūsų kelias į šalies muilo stebuklai-vonios kambarys, kur iš dienos į dieną mieguistas nuotaika gaminame paprastus higienos procedūras.

Originalus dantų šepetėlį stovėti ir išdalijimo dantų pasta forma juokingas ir linksmas personažas iš animacinio filmo "bjaurusis aš"-puiki rasti ne miega įstaiga.

Be abejo, yra žmonių, kurie kaip ir tokia rūpestinga įrenginys: ir teisę sumą pasta pati bus išspausti, ir teptukus laikykite.

Stiklo už skalavimo yra apatinėje dozatorius, prie magneto.

Ji yra labai lengva pašalinti, praskalaukite burną ir magnetinio atgal.

Balionėlis yra prie sienos, komplekte tvirtinimo detalės.

Privalumai: Nešiojamieji; Lengva montuoti ant bet kokio lygaus paviršiaus; Vietų vamzdžio bet kokios apimties; Nėra elektros; Laikiklis dantų šepetėliai yra kartu su balionėlis; dantų šepetėlį su pasta, balionėlis yra įsikūręs netoli, jums nereikia gaišti laiko ieškodami; taupo laiką; Taupo išlaidas, dantų pasta, nes vakuuminis prietaisas leidžia išspausti iš vamzdžio tikrai visi pasta.

Žymos: kablys dantų šepetėlis, stovas dantų šepetėlis, stiklo dantų šepetėlis, laikiklis dantų šepetėlį sienos, teptuku laikiklis dantų, taurės dantų šepetėlis, sandėliavimo dantų šepetėlis, dėžutė dantų šepetėlis, už toothpast, puodelio laikiklis dantų šepetėlis

Prekės Pavadinimas NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai