XYj Keraminių Peilių Rinkinys Virtuvės Valgių Peiliai Blade Black 3" 4" 5" Chef Peiliai+6" Dantytas Duonos Peilis 4 Vnt. Rinkinys Bambuko Rankena

w133548

€13.46

-34.63

€48.09

-72 %

Nauja prekė

3" 4" 5" Keramikos Virtuvės Peilis 6" Dantytas Duonos Peilis 4 Dalių Rinkinys

Peilio Ašmenų Medžiaga : Keraminių Peilių Rankenos Medžiaga :Bambuko XYJ prekės ženklo Virtuvinis peilis yra Unikalaus dizaino, kad jūsų virtuvė ypatingi.Jis pagamintas iš keramikos peilis ir išlenktų bambuko rankena, Su PP peilis apvalkalą.Patogus, ergonomiškas keraminio peilio rankena suteikia tikslią kontrolę ir palengvinti tvarkymas.Rankų plovimas yra rekomenduojama.Keraminiai ašmenys turi labai aštrių bauda krašto, o keramikos statyba užtikrina tikslumą ir ilgaamžiškumą.Rinkinį sudaro: 1 * 3 colių Keramikos, Skutimo Peilis 1 * 4 colių Keramikos Naudingumas Peilis 1 * 5 colių Keramikos Pjaustymo Peilis 1 * 6 colių Keramikos Chef Peilis 4 * Peilis Padengti Prašome atkreipti dėmesį: 1.Dėl skirtingų matavimo metodų, dydis, spalva ir svorio, gali būti šiek tiek klaidų. 2.Prašome don ' t įdėti į indaplovės.

Maloniai priminimas: Skirtas pjovimo vaisiai, daržovės ir mėsa be kaulų, kurie nėra skirti smalsauti, lankstymo, smurtinis kapojimo ar iškaulinėjimas.Galima naudoti ant plastiko ar medžio pjaustymo lenta ir išvengti pjaustymo šaldytų maisto produktų arba ant paviršiaus marmuro, stiklo ir plieno lenta.Plauti peilis po kiekvieno naudojimo, pageidautina rankomis su švelniu plovikliu ir neplaukite jos indaplovėje.Saugos susirūpinimą, patarimas ir kulno peiliu buvo aštrios.

Perspėjimai: Laikyti atokiau nuo vaikų.Išvengti šilumos arba elektros smūgį.Nereikia iškirpti kieto maisto.Nenaudokite savo rankomis išbandyti kietumo ašmenys.

Žymos: peilių rinkinys, doner peilis, sausainių pjovimo peilis, kepsnių peilis rinkinys, knive, kinijos cleaver peilis, titano peilių pjovimo, virėja cleaver, geležtės pjovimo peilis, mėsos adatos iš nerūdijančio plieno

Prekės Pavadinimas XYj
Peilio Ašmenys Spalva juoda
Peilio Dydis 3 colių, 4 colių, 5 colių, 6 colių
Pakuotė Penkių dalių Komplektas
Peilio Tipas Chef Peiliai
Peiliu Kiekis Keturi
Medžiaga Keramikos
Tipas Peiliai
Peilio Rankena Medžiaga Bambuko Rankena
Peilio Ašmenų Medžiaga Cirkonio Oksido
Peilis Stilius Skutimo Peilis, Naudingumas Peilis, Pjaustymo Peilis, Dantytas Duonos Peilis
Rekomenduojama Rankų Plovimas
Funkcija Eco-Friendly
Sertifikavimo MPT
Prašymas Virtuvės įrankiai
Modelio Numeris 1436
Su Peiliu Dangtis Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai