Reolink Argus 2 Full HD 1080P Lauko, Patalpų Apsaugos, IP Kamera, Įkraunama Baterija Žvaigždės Jutiklis WiFi Kamera

w133556

€67.59

-57.59

€125.18

-46 %

Nauja prekė

Jei norite, kad laivas iš Kinijos, Australijos ar Rusijos, prašome spustelėkite šią nuotrauką.

Užsakymų iš ES sandėliai galite gauti PVM sąskaitą faktūrą.Prašome susisiekti su mumis dėl PVM sąskaitą-faktūrą po to, PATVIRTINTI, GAUTI.

100% Viela-Nemokamai, Tai Vieta, Kur Laisvai Wifi stebėjimo kamera yra puikus naudoti, kai jums yra varginantis gręžimo skylių ar laidų.Sąrankos procesą dar niekada nebuvo taip lengva su naujoviškų setup dizainas!Su magnetine pasukama bazė, jūs galite tiesiog klijuoti Reolink "Argus" ir pasukti į bet kokį kryptimis.Nėra jokių laidų, jokių laidų ir jokių rūpesčių --- tai taip, kaip"100% wire-free" turėtų būti!

1080p Full HD, Crystal-Clear View

Reolink Argus 2 saugumo IP kamera fiksuoja itin traškus 1080p HD vaizdus, ryškesnis ir aiškesnis nei 720p wifi kameras; tuo tarpu, šis kūdikis, fotoaparatas yra labiau tinka vidaus ir lauko naudojimui platus vaizdas kampas 130 laipsnių.Tai yra daug geriau žiūrėti vaizdo kokybė ir kampas savo saugumo tikslais.

1080p Full HD ir Aštrų Naktinį Regėjimą

Pamatyti viską detaliau su tiesa, 1080p Full HD.Gauti aiškesnius ir ryškesnius vaizdus ar vaizdo įrašus, kaip 720p wifi ip kamerų.Su išskirtinėmis 12m naktinio matymo, galite aiškiai matyti net ir tamsoje.Dieną ar naktį, lauke ar patalpoje, Reolink Argus 2 nesustos apsaugoti jus.Taip pat galite patikrinti, ar jūsų kūdikis turi sweet dream naktį į savo mobiliuosius telefonus.

Nepraleidžiantį Korpusą Dizainas tinka Naudoti Lauko sąlygomis

Į oro sąlygoms dizainas suteikia jums beveik ne tik krovos!Jūs galite įdėti Reolink Argus 2 wire-free saugumo kameros ant lentynos ar kitų plokščių paviršių, iš vaiko kambario, augintinio kambarys, garažas, ant medžio, ir t.t., arba prijunkite fotoaparatą prie sienos į vidų ar išorę.Darbo su Reolink Saulės Skydelis, jis gali dirbti nuolat, ne kilimas baterijos keitimas, arba įkrauti, jis gali puikiai dirbti į saulės sezonus.

PIR Judesio Jutiklis -- Momentinių & Tiksli Įspėjimai 110 platus kampas ir labai jautri PIR judesio jutiklis siūlo beveik be netikrų pavojaus signalų.Nėra žmogaus judėjimas gali slysta be jūsų skelbimą.Gauti trumpąją programą stumti pranešimus, el. pašto įspėjimus ir garso signalus, kai pasiūlymą įvykių pažeidimų.Reolink Argus 2 baterijomis saugumo kameros bus atsibudę, kai jums prieigą prie fotoaparato tiesioginės transliacijos, arba kai pasiūlymą įvykių pažeidimų.Jums bus atsikratyti nerimą dėl lietaus ar sniego klaidingo pavojaus signalo visą dieną.

Įkraunamą Bateriją Reolink Saulės Skydelis(Spustelėkite paveikslėlį Pirkti Atskirai)

Įkraunamąją bateriją, IP kameros gali dirbti nuolat, neatsižvelgiant baterija išsijungia krovimas reolink saulės skydelis ne saulėtomis dienomis.Arba jums gali būti nuo akumuliatoriaus ir už jį 5V maitinimo adapterį, kad dažnai naudojamas dėl savo mobiliuosius telefonus.Reolink Saulės Skydelis nėra įtrauktos į paketą ir jūs galite įsigyti iš mūsų parduotuvės.

Momentiniai Judėjimą Įspėjimo

Į wirless saugumo kameros bus išsiųsti trumpąją judėjimą įspėjimo reolink phone " programėlę., į el. laiškus ir įrašyti į sd kortelę.Su pilna įspėjimų, mes vargu ar praleisti bet improtant renginiai vyksta ar įvyko.

Dviejų krypčių Garso, Girdžiu &Talk Atgal per Savo išmaniuosius telefonus

Girdėti, kas vyksta viduje/už jūsų namų ir atgal kalbėti tik su touch!Su built-in mikrofono ir garsiakalbio, galite bendrauti su savo seniems, vaikams, auklės, augintiniai, ir t.t., kur bebūtumėte, todėl manote, kad jūsų beloveds visada tavo akyse.Net tada, kai esate darbe ar ne kelionę, jums gali kalbėti su pristatymu žmogus, kaip elgtis su savo paketą.

Nuotolinio Peržiūra, bet Kuriuo metu, iš bet Kur

Nesvarbu, kur esate, galite nuotoliniu būdu prieiti prie fotoaparato pamatyti live transliacijos ir likti prisijungus.Nuotoliniu būdu peržiūrėti fotoaparato per: nemokamai Reolink Programėlę savo " IOS " ir "Android" mobilųjį prietaisą.

Žymos: reolink rlc 820a, riolink, apsauga, apsaugos kamera, , dahua nvr, kamera reolink, reolink, ip recordeer, reolink eiti pt, ip kamera, wi fi lauko baterija, kamera homekit

Maitinimo Šaltinis(V) 5V
Vaizdo Suspaudimas H. 264
IR Atstumas(m) 10M
TF Kortelė NĖRA
Matmenys (L x W x D)(mm) 96 x 58 x 59mm
Odos Suite" Balta
Modelio Numeris Reolink Argus 2
Technologijos Centrinis
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0
Mount Magnetinio Rūsyje&Laikiklis Sieninis Laikiklis
Garso Dvipusis Ryšys. Įmontuotas mikrofonas ir garsiakalbis
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų "Android"
Kilmės KN(Kilmės)
Palaikomos Operacinės Sistemos Mac OS
Sienos Laikiklis Pusės
Jutiklis Prekės Sony
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Stilius Kubas Fotoaparatas
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Maitinimo Šaltinis Įkraunamoji Baterija
Įrengimas Lubų
Saugojimas Paramos Micro SD kortelės lizdas (Be built-in SD kortelė)
spalva Balta
Prekės Pavadinimas reolink
Objektyvo (mm) 3.26 mm
Megapikselių 2MP
vaizdo Jutiklis Starlight CMOS Vaizdo Jutiklis
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Ryšiai IP/Tinklo Belaidžio
Tipas IP Kameros
Žiūrėjimo Kampas 120°
Objektyvo f=3.26 mm Fiksuotas, F=2.2, Su IRCUT
Įkrovimo Galia Universalus 5V 2A Power Adapter/ Reolink Saulės Skydelis
Sertifikavimo ROHS
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Jutiklis CMOS
Garso Išvesties Integruotas Garsiakalbis
Ekrano Rezoliucija 1920 x 1080(2.0 Megapikselių)
Energijos Sąnaudos(W) 5W

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai