JOHNCOO Liejimo Verpimo meškere 1,8 m 2.1 m 2,4 m Galios M MH Anglies Strypas, Stulpo 2 Skirsnis Pluošto Baitcasting meškere

w134117

€20.20

-16.52

€36.72

-44 %

Nauja prekė

JOHNCOO Liejimo Verpimo meškere 1,8 m 2.1 m Galios M MH Anglies Strypas, Stulpo 2 Skirsnis Pluošto Baitcasting meškere

Savybės:

1.NUOSTABIOS KOKYBĖS ANGLIES PLUOŠTO TUŠČIĄ-Pastatytas Su Aukšto atsparumo tempimui Anglies Ruošiniai, Padidina Stiprumą ir Kartu Mažina Svorį.

2.LENGVAS, ERGONOMIŠKAS DIZAINAS ALL-DAY COMFORT - Su meškere TAI Patvarus Ir Lengvas EVA Rankena Siūlo Įmonė, Patogi Rankena, Jums Reikia Įveikti Sunkiai Kovoja Žuvų.Jos Lengvos Konstrukcijos Jaučiasi Subalansuotas Jūsų Rankose, Padėti Gerinti Jūsų Judesius Ir Išlaikyti Nuovargį Iki Minimumo.

3.DIDELIO TANKIO EVA RANKENOS-Didelio Tankio EVA Rankenos Sumažinti Svorį Ir Padidinti Komfortą, Duoda Didesnis Jautrumas Ir Ilgaamžiškumą.

4.ŽIEDAS VADOVAI SU PATVARUS NERŪDIJANČIO PLIENO RĖMAI - Nerūdijančio Plieno Vadovus Ir Įdėklus, atsparūs Korozijai Ir Perdavimo Vibracija .

5.Žvejybos Polių Yra Puikus Jūrinės Žvejybos, Gėlųjų Vandenų Žvejyba, Arba Baidarių Žvejyba, Ešerys, Upėtakis, Ir Daugelis Kitų Rūšių.

Paketų Sąrašo: 1pc * Suvilioti Lazdele

Žymos: žvejybos replės pesca, gamakatsu striukė, žuvų tackl, verpimo sijonai, shifter "shimano", halco roosta popper, jig metalo, valtis pvc, žuvų lazdele, crankbait žuvys

Medžiaga anglies
Skyrius 2
Kilmės KN(Kilmės)
Viršaus Skersmuo 2mm
Linijos Svoris(lb) M
Kategorijos Suvilioti Lazdele
Ilgis 1.8m,2.1m
Meškere Verpimo Casting Rod
Prekės Pavadinimas johncoo
Pozicija Vandenyno Roko Fshing
Masalo Svoris(g) M
Kietumas SUNKIAI
VEIKSMAS M,MH
Užpakalis Dia 9.5 mm
Modelio Numeris Meškere Suvilioti Lazdele

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai