Aukštos Kokybės Ausinių Perdavimo Laidas 6 Core Ausinių Adapteris 4.4 mm Moterų 3,5 mm Male SONY DMPZ1 ZX300A-35 PHA2A iPhone

w134144

€11.03

-4.73

€15.76

-30 %

Nauja prekė

Dear friend:

Mes profesija komanda ausines dėl www.pajudek.lt,Mes projektavimo daugiau Mados Stilių Ausines.

Jei turite bet kokių klausimų (pavyzdžiui, produktų kokybės,pristatymo laikas,logistikos informacija ir t.t.) per savo pirkinių,prašome jus palikti pranešimus mums.mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu.

Jei jums reikia produktai gali būti rasti parduotuvėje galite palikti pranešimus į mus, galbūt aš gali veikti kaip pirkimo agentas nusipirkti pirmumo kainą.

Jei esate globalinis pirkėjas , prašome jus palikti pranešimus apie kiekį, jūs turite, aš duosiu jums geriausią pirkimo kainą.

Jei esate veikti kaip pirkimo agentas ,prašome palikti pranešimus apie savo prašymą.Aš atsiųsime pagal jūsų prašymą be jokios kitos informacijos.

Atkreipkite dėmesį mano parduotuvėje:

Laukiu jūsų konsultacijos.mes siūlome geras aptarnavimas ir puikus produktas.ačiū!

Aukštos Kokybės Ausinių Perdavimo Laidas 6 Core Ausinių Adapteris 4.4 mm Moterų 3,5 mm Male SONY DMPZ1 ZX300A-35 PHA2A iPhone

* Tipas: Audio kabelis

* Taikomi įranga : Skaitmeninis produktus

* Pagrindinė medžiaga : Aukšto Grynumo bedeguonį Varį

* Tipas: 4.4 mm Female Kištuko Revoliucijų 3.5 mm Plug

* Ilgis: 153CM

paslaugų (a).Klientų aptarnavimas:

Mes siūlome paslaugos 7/24.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų apie mūsų produktus.Jūsų paklausimas bus atsakyti per 12hours.

(b).Klientų Pasitenkinimo Dėmesį:

1.Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą,todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu,galite pasikeisti elementus vieną savaitę ir prašome susisiekti su mumis per 3days gavęs jūsų pirkimo

2.Laivybos ir perduoti mokestis nėra grąžinamas,prašome būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping

3.Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę,įskaitant dėžutė ir priedai,Vyrai defektų nėra garantuotas,pvz., skaldytų,subraižytas ir greičiau.

4.Forany elementus,prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai siunčiate atgal,pls susisiekti usin iš anksto patvirtinti būdų, kurį siunčiate atgal

(c).Tarptautinės Pirkėjų pastaba:

(1) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

(2) Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Jei jūsų šalies nėra nemokamas pristatymas sąraše, prašome susisiekti su mumis prieš jūsų užsakymą.

(d).Apmokėjimas:

1.Mes galime sutikti, TT ir "Western Union" ir "MoneyGram".ir taip pat, kuri gali choosein Dhgate,jei norite, kad kiti mokėjimo sąlygas ar turi klausimų apie mokėjimo,jūs galite susisiekti su mumis laisvai, bet kuriuo metu.

2.Fullpayment turi būti pateiktas per 7days po pateikiant užsakymą,kitaip užsakymas bus negaliojantys arba atšauktas sistema

3.Įsitikinkite, kad atlikote visus išsamios informacijos, pvz., kontaktinis asmuo), adresą,pašto kodą ir telefono numerį pildant savo pirkėjo informaciją.

(e).Garantijos Sąlygos:

1. Visi produktai buvo išbandyti mūsų Specialusis Kokybės Tikrinimas Komanda ir kupini geros būklės, prieš pristatymas.Net ir taip, ten vis dar gali būti kai kurių nenuspėjamas problemas, kai ją gavote.taigi, susisiekite su mumis laisvai, jei turite bet kurį klausimą

2.Visi produktai turi 1 metų garantiją.Prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po gimdymo, jei jūs turite negerai ar su defektais elementus.Mes siūlome grąžinti pinigus ar pakeisti po to, kai mes patvirtinta problemų.

(f).atsiliepimai:

Jei nesate patenkintas su šio pirkimo, pls susisiekti usfreely bet kada

Mes stengiamės išspręsti bet kokį klausimą ar problemą už jus

Prašome Pateikti Mums 5 Žvaigždučių Atsiliepimus,Ačiū!

Daiktas kaip Aprašyta 5 žvaigždės

Ryšių 5 žvaigždės

Siuntimo Greitis 5 žvaigždės

Žymos: ausinių stovėti medinė, avantree stendas, 4.4 mm subalansuotas adapteris, 4.4 mm lizdas, laisvų rankų įranga tv, kojų poilsio, 4.4 mm xlr, 6.35 mm jack splitter, 2, 5 mm 4 polių jack plug, galia twister

DMPZ1 ZX300A-35 PHA2A
vyrų 3.5 mm female 4.4 mm Taip
4 funkcija 4.4 mm iki 3,5 mm.
2 funkcija garso adapterio kabelį
Modelio Numeris Ausinių adapteris
3 funkcija Monokristalo variu dengto sidabro atnaujinti linija
Ausinių Adapteris Keitiklis HIfi MP3 Muzikos Grotuvas
Medžiaga Didelio Grynumo Bedeguonį Varį
Dydis about 153cm
Ausinių Kabelis Taip
Stype Adapterio kabelis Garso ilgintuvas
Prekės Pavadinimas Tiandirenhe
Pakuotė No
kabelio medžiaga 6-core sidabro padengtą kabelis
Funkcija 3.5 mm male 4,4 mm moterų adapterio kabelis
Elemento Tipas Adapteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai